Bucureşti: Demonstraţie de maşini tunate sfârşită cu picioare rupte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un spectator a fost rănit ieri de una dintre maşinile înscrise la campionatul de drift. Evenimentul auto „4 Tuning Days“, organizat în acest weekend la complexul expoziţional Romexpo, a atras mii de spectatori pasionaţi de maşini cu sute de cai putere.

Mii de bucureşteni au participat, ieri, la primele etape din campionatul de drift şi tuning desfăşurat în aer liber, în cadrul evenimentului „4 Tuning Days“. Deşi părea o zi superbă pentru o competiţie, cu motoare turate la maximum şi viraje periculoase, un derapaj al uneia dintre maşinile tunate a pus capăt distracţiei.

Vezi aici fotogalerie


Şoferul unui BMW a pierdut controlul maşinii şi a intrat cu viteză în gardul de protecţie în spatele căruia se afla un spectator. Incidentul s-a produs exact în momentul în care agenţii de pază au primit directive să-i îndepărteze pe spectatori, întrucât acrobaţiile piloţilor deveniseră mult prea ameninţătoare.



Tânărul de 25 de ani a fost prins între gard şi o altă maşină staţionată în apropiere. Spectatorul ghinionist a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul de Urgenţă Floreasca, iar în urma investigaţiilor medicii au stabilit că victima are un picior fracturat. „Era prieten cu unul dintre piloţii care urma să intre în cursă şi nu ştiu exact ce s-a întâmplat“, a declarat organizatorul competiţiei, Graţian Sonu. Incidentul s-a petrecut cu o oră înainte de finalizarea antrenamentelor, dar astăzi campionatul va continua potrivit programării.

Au venit şi din ţară

În afară de demonstraţii, participanţii pot admira la Romexpo ofertele celor mai importante firme din domeniul auto, care îşi prezintă şi astăzi ultimele creaţii în materie de tuning.

Preţul unui bilet de intrare costă 20 de lei de persoană. Împătimiţii maşinilor au profitat din plin încă de ieri de „bijuteriile“ pe roţi. Unii dintre spectatori au venit chiar din ţară special pentru a admira maşinile expuse în cupola Centrală de la Romexpo şi s-au îngrămădit să facă poze lângă manechine şi vehiculele „fiţoase“. „Mi-ar plăcea să am o astfel de maşină pentru că îmi place viteza, dar aş prefera să o folosesc în competiţie, nu în întreceri pe străzi“, a afirmat Eduard Catrinoiu din Târgu-Jiu.

image
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite