Bucureşti: Delicatese la Sensazioni Club

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Datorită amplasării, restaurantul este, mai mereu, frecventat de oameni îmbrăcaţi la patru ace. Situat la etajul al doilea al unei clădiri de birouri din zona Pipera, restaurantul adună la masă angajaţii firmelor din zonă.

Sensazioni Club s-a deschis în luna septembrie a acestui an şi este format dintr-un restaurant şi o cafenea. Salonul pentru fumători, în care se află şi cafeneaua, este amplasat la intrarea în restaurant şi are aproximativ 25 de locuri. Salonul pentru nefumători este împărţit în două: o cameră cu 113 locuri pentru masă şi o alta, cu 20 de locuri, pentru cine business.

Fiind amplasat la etajul al doilea al unei clădiri de pe strada Fabrica de Glucoză, la nr.21, accesul în restaurant se face doar pe bază de carte de identitate, care se prezintă la recepţie, unde personalul de pază îţi înmânează o legitimaţie de acces în clădire.

Meniu „cu pretenţii“

Meniul conceput de Piero, bucătarul restaurantului, este unul complex, aici clienţii putând servi de la Cordon Bleu, Orata alla griglia, salate de tot felul şi paste, până la mămăliguţă cu brânză şi smântână, pangasius sau pizza.

Şi la capitolul băuturi restaurantul se poate mândri cu o gamă variată, clienţii putând savura vinuri româneşti, franţuzeşti sau italieneşti. De asemenea, aici se poate servi şi whisky, şampanie, băuturi răcoritoare sau diverse sortimente de cafea. O sticlă de suc la 0,5l costă 3,5 lei, iar un pahar de 50ml de whiskey costă între 16 şi 25 de lei.

La cafeneaua clubului se pot servi trei tipuri de sandvişuri (cu şuncă şi caşcaval, cu prosciuto şi caşcaval şi cu mozzarela şi roşii) sau croissante cu vanilie sau ciocolată, alături de toate băuturile incluse în meniul restaurantului. O ceaşcă de cafea costă între 2,5 lei (un espresso) şi 10 lei (irish coffe).

Meniul zilei, la preţ special
Restaurantul pregăteşte mereu câte o supriză clienţilor, zilnic existând un meniu special. Acesta se numeşte «Meniul zilei» şi este format din două variante, una dintre acestea fiind de post.

Preţul unei variante din «meniul zilei» este de 16,8 lei, fiind inclus felul doi şi salata. Din «meniul zilei» mai fac parte şi desertul zilei, care costă 2,5 lei, şi ciorba zilei, care costă 6,5 lei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite