Bucureşti: „Da", vrem la munte!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Poteraş a făcut o excepţie astăzi, cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor, şi a unit destinele a 21 de perechi, chiar dacă în general duminica nu se oficiază căsătorii.

Ziua de 14 februarie va rămâne în memoria perechilor care s-au căsătorit la Oficiul Stării Civile din Sectorul 6 nu numai pentru faptul că astăzi îşi pot sărbători dragostea, dar şi pentru că au ales această dată pentru a spune „Da“ în faţa primarului.

Excursie la munte, cadoul surpriză

Toţi proaspeţii însurăţei din sectorul 6 au avut parte şi de o surpriză după ce au semnat „sentinţa“. Ei au primit cadou din partea Primăriei Sectorului 6 o excursie de o zi la munte. Îndrăgostiţii îşi pot petrece „ziua de miere” la orice restaurant din Sinaia, pe pârtie sau vizitând obiectivele turistice din zonă.

Oana şi Bogdan Anghelescu sunt doi dintre tinerii care au primit cadoul inedit din partea primarului Poteraş pentru că şi-au oficiat astăzi relaţia la Oficiul de Stare Civilă Sector 6. „Sunt emoţii pentru că este o zi importantă din viaţa noastră, mai ales că astăzi se sărbătoreşte şi Ziua Îndrăgostiţilor“, a spus mirele Bogdan, vizibil emoţonat.

Naşii au ales data

Cei care au ţinut morţiş ca Bogdan şi aleasa lui, Oana, să se căsătorească de Sfântul Valentin au fost naşii lor de cununie, Teodor şi Elena. „Noi am ales ziua aceasta pentru că ne-am gândit că acest frumos moment capătă o conotaţie şi mai profundă dacă se produce într-o zi ca asta, în care se sărbătoreşte iubirea“, au explicat naşii.

Mai toţi nuntaşii au glumit pe seama alegerii Zilei Îndrăgostiţilor pentru a se cununa spunând că bărbaţii preferă această zi pentru a-şi aduce aminte mai uşor ziua în care s-au căsătorit, mulţumindu-şi astfel consoartele.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite