Bucureşti, capitala mondială a rockului pentru 5 ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rockerii au ajuns în România azi-dimineaţă, după ce le-au cântat joi vecinilor bulgari.  Phil Anselmo (ex-Pantera), cel care va cânta în deschidere, s-a cazat de aseară la Hotel Radisson Blu de pe Calea Victoriei.

Citeşte şi: Rockerii de la AC/DC sosesc astăzi la Bucureşti

La eveniment se vor strânge în Bucureşti peste 60.000 de spectatori. Iris va cânta preţ de o oră înaintea celor de la AC/DC, iar după ora 21.30 nu mai puteţi intra la concert.

„Băieţii sunt deja la Bucureşti şi nu vor vizita Casa Poporului, aşa cum se zvonea", a declarat, azi-dimineaţă, pentru „Adevărul de Seară", Lenţi Chiriac, unul dintre organizatorii evenimentului. Până la concert, rockerii vor gusta din mâncăruri tradiţionale româneşti, sarmale şi mămăliguţă, neavând pretenţii deosebite în privinţa gastronomiei. Bucătarul formaţiei a făcut ieri şi cumpărături în Bucureşti, special pentru catering-ul trupei. Securitatea trupei este asigurată de staff-ul propriu.

Concertul AC/DC schimbă şi traseul mijloacelor de transport în comun

Reguli de respectat

Nu vă uitaţi biletul acasă, iar dacă nu aveţi mai puteţi cumpăra bilete de la punctele de vânzare Eventim din zona concertului. Trebuie să aveţi şi un act de identitate, dar nu aveţi voie cu umbrele, sticle cu apă, aparate foto, sticle, sprayuri, scaune.


Jandarmeria a luat măsuri speciale de securitate şi a anunţat că va face controale serioase. Pentru evitarea incidentelor, 700 de jandarmi vor fi cu ochii în patru înaintea şi în timpul spectacolului. Potrivit organizatorilor, accesul publicului în zona de concert din Piaţa Constituţiei va fi permis între orele 12.00 şi 23.00.

Fanii vor fi controlaţi la sânge

Traficul în zona Pieţei Constituţiei este închis. Spectatorii sunt rugaţi să vină la concert cât mai devreme pentru a evita aglomeraţia. Intrarea se face începând cu ora 15.00 şi este permisă doar până la ora 21.30. Accesul se va face şi în funcţie de tipul de bilet. Cei care au cumpărat tichete la categoria Golden Circle vor folosi intrarea dinspre Piaţa Unirii. Pentru Normal Circle, VIP şi Tribună, accesul se face prin Splaiul Independenţei şi Calea 13 Septembrie.

Pentru a evita ambuteiajele, veniţi la concert cu transportul în comun. Cei care vin cu maşina sunt rugaţi să o parcheze departe de locul spectacolului, pentru că nu vor exista locuri de parcare în zonă. Norii se vor strânge diseară deasupra Pieţei Constituţiei, aşa că nu vă uitaţi pelerinele de ploaie. Accesul cu umbrele este interzis.

Fii ecologist la concertul AC/DC!

Mai sunt bilete

Chiar dacă la categoria Normal Circle biletele au fost epuizate, de la punctele de vânzare Eventim aflate în Piaţa Constituţiei puteţi cumpăra bilete la preţul de 398 de lei.

Din străinătate vor veni la Bucureşti 2.000 de italieni, australieni, japonezi şi americani care şi-au cumpărat bilete de pe site-ul eventim.ro. O parte dintre ei se postaseră, deja, încă de la prânz, în faţa hotelului Radisson Blu, unde sunt cazaţi membrii şi stafful tehnic al trupei AC/DC. „Mergem la toate concertele lor. Acum am venit de la Sofia", a povestit, pentru „Adevărul de Seară", Vincent (28 de ani), din Franţa.

În continuarea turneului, după ce vor pleca de la Bucureşti, legendele rockului mondial se opresc la 19 mai la Udinese, în Italia, pe stadionul Friuli.

Playlist

Rock'N'Roll Train
Hell Ain't A Bad Place To Be
Back In Black
Big Jack
Dirty Deeds Done Dirt Cheap
Thunderstruck
Black Ice
The Jack
Hells Bells
Shoot To Thrill
War Machine
Anything Goes
You Shock Me All Night Long
T.N.T.
Whole Lotta Rosie
Let There Be Rock

Bis:
Highway To Hell
For Those About To Rock (We Salute You)

Dragoş Stanciu îl imită perfect pe solistul de la AC/DC

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite