Bucureşti: Bişniţa cu bonuri de ordine tolerată la Înmatriculări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bişniţa cu bonuri este un adevărat fenomen în parcarea de la Înmatriculări Auto Pipera. Deşi au fost deconspiraţi, ei îşi văd liniştiţi de afacere.

CITEŞTE ŞI: VIDEO Bişniţă cu bonuri de ordine la Înmatriculări Auto

Şeful de la Înmatriculări, despre bişniţa cu bonurile de ordine: „Nu mă interesează!“

Indivizii se strecoară în sediu şi, după ce se asigură că nu sunt văzuţi de poliţişti şi jandarmi, iau cât mai multe tichete de la automatul postat pe holul instituţiei şi le valorifică la gardul din faţa parcării. Preţul unui bilet este de 10 lei.

Prinşi asupra faptului săptămâna trecută, „şmecherii“ care vând bilete de ordine au fost surprinşi şi azi-dimineaţă în preajma Sediului din Pipera. Încă de la primele ore, etnicii rromi au ocupat poziţiile de lucru aşteptând răbdători potenţialii clienţi.

La apariţia reporterului „Adevarul de Seară“, bişniţarii au început să se agite şi să vocifereze, ameninţând, adresând înjurii şi gesticulând frenetic.

Nu au ce să le facă pentru că stau afară

Nici după ce şi-au deconspirat prezenţa în faţa Sediului de Înmatriculări niciun responsabil al instituţiei nu a luat nici o măsură. 

„Atâta timp cât aceşti indivizi îşi desfăşoară activitatea în afara instituţiei noi nu putem decât să sesizăm poliţia pentru a stopa fenomenul.Trotuarul este spaţiu public şi din această cauză măsurile sunt mai greu de adoptat. Lucrăm la acest lucru în prezent“, a declarat, azi-dimineaţă, Mihai Enache, comisar la Direcţia Permise.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite