Bucureşti: Bebeluş sfâşiat de câini în cimitirul Calvin!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cadavrul nou-născutului a fost descoperit aseară într-un colţ al cimitirului. Surse apropiate anchetei sunt de părere că bebeluşul, aflat în stare avansată de putrefacţie, a fost abandonat în urmă cu câteva săptămâni.

Un nou-născut a fost găsit mort, aseară, după ce a fost abandonat în cimitirul Calvin de pe Calea Giuleşti. Cazul a fost sesizat la 112 de o femeie, care a observat mai mulţi câini comunitari în timp ce muşcau din cadavrul bebeluşului mort. Cel mai probabil, însă, susţin surse apropiate anchetei, micuţul a fost abandonat în urmă cu câteva săptămâni, el fiind în stare avansată de putrefacţie la momentul descoperirii.

Aruncat într-o pungă

Locatarii blocului turn care se învecinează cu cimitirul au indicat exact locul unde a fost găsit aseară bebeluşul mort de către femeia care trecea prin zonă: un colţ plin cu gunoaie, dâmburi de zăpadă şi foarte mulţi câini maidanezi.
Din descrierile martorilor, copilul ar fi fost abandonat într-o pungă, cu foarte mult timp în urmă, pentru că deja corpul copilului era vânăt, iar câinii flămânzi, care au săpat prin zăpadă, l-au găsit şi l-au sfâşiat.
Tot locatarii blocului turn, care locuiesc aici de foarte mult timp şi ştiu „specificul” zonei, sunt convinşi că bebeluşul a fost aruncat de către una dintre elevele care învaţă la Grupul Şcolar Industrial Tehnometal, instituţie vecină cu cimitirul.

Managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov, Alice Grasu, a declarat că un echipaj medical a fost trimis la faţa locului, însă nu a mai putut interveni pentru că nou-născutul era deja decedat.

Nu i-au putut stabili sexul

Managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov, Alice Grasu, a declarat că un echipaj medical a fost trimis la faţa locului, însă nu a mai putut interveni pentru că nou-născutul era deja decedat. Mai mult, cadavrul se afla într-o stare avansată de descompunere, motiv pentru care nu i s-a putut depista nici măcar sexul sau vârsta.
Institutul Naţional de Medicină Legală (INML) va stabili zilele următoare cauzele decesului şi vârsta copilului. Anchetatorii acestui caz refuză încă să ofere detalii cu privire la stadiul căutărilor mamei copilului.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite