Bucureşti: Baţi un angajat Electrica, stai maximum un an după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de la Secţia 3 au început cercetările în cazul angajatului Electrica Serv, Alexandru Popică, care a fost lovit cu pumnii de un locuitor din zona Mircea Vulcănescu, în timp ce încerca să remedieze o pană de curent

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat ieri, pentru „Adevărul“ , că pentru fapta sa bătăuşul riscă, potrivit Codului Penal, între trei luni şi un an de închisoare sau o amendă stabilită de judecător.

Alexandru Popică, victima, şi-a anunţat luni şefii că a fost grav lovit la locul intervenţiei şi că va pleca fără să termine treaba. Astfel, locuitorii din zonă au rămas mai mult timp în beznă.

L-a lovit fiindcă i-au stat copiii în frig
Atacatorul se numeşte Bănică Pascu, are 50 de ani, şi, potrivit vecinilor, era nervos fiindcă i-au tremurat copiii de frig. Mulţi bucureşteni au rămas fără electricitate în ultimele zile, unii stând în frig fiindcă nu le mai funcţionează centralele de încălzire.

Reprezentanţii Electrica Serv dau vina pentru aceste situaţii pe Enel, compania care le solicită reparaţiile. „Amână cât pot remedierea defecţiunilor, serviciul prestat de noi fiind plătit de Enel“, a declarat purtătorul de cuvânt al Electrica Serv, Oana Lupan.

Reprezentanţii Enel susţin că furturile de curent sunt motivul defecţiunilor.  „Pe strada Tunsu Petre se înregistrează un consum ridicat de energie electrică mai mare cu 45% faţă de capacitatea transformatorului“, se arată într-un comunicat transmis de companie.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite