Bucureşti: De astăzi, se pun în vânzare biletele pentru Festivalul „George Enescu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Biletele şi abonamentele pentru cea de a XIX-a ediţie a Festivalului şi Concursului Internaţional „George Enescu“, care va avea loc în perioada 30 august - 26 septembrie, se găsesc de astăzi la casele de bilete ale Sălii Palatului.

Cei care şi-au făcut rezervări de bilete şi abonamente, încă de la începutul anului, pot ridica biletele până la 15 august de la Sala Palatului.

Potrivit organizatorilor, de astăzi nu se mai fac rezervări de bilete şi abonamente, acestea urmând să fie achiziţionate direct de la casa de bilete a Sălii Palatului.

Distribuitorul de bilete pentru Festivalul „George Enescu“ este compania Eventim.

Festivalul va aduce în acest an spectacole-eveniment, precum „Oedipe“ - coproducţie Theatre du Capitole din Toulouse şi Opera Naţională din Bucureşti, Baletul din Monte Carlo cu „La Belle“, orchestre şi artişti de renume mondial, precum cea a Filarmonicii Radio France sau Orchestra de Cameră din Viena.


Ediţia din acest an, organizată de Ministerul Culturii, Cultelor şi Patrimoniului Naţional, se va desfăşura sub înaltul patronaj al preşedintelui României.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite