Bătaie cu apă în faţa Cercului Militar din Bucureşti. Tinerii s-au împărţit în tabere şi au primit tricouri de schimb de la organizatori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O bătaie cu apă a avut loc duminică după-amiază lângă Cercul Militar FOTO Adevărul
O bătaie cu apă a avut loc duminică după-amiază lângă Cercul Militar FOTO Adevărul

Zeci de tineri s-au strâns duminică după-amiază în faţa Cercului Militar pentru o bătaie cu apă. Aceştia s-au grupat în două tabere şi au dat startul la stropeală. Mai mulţi trecători s-au alăturat organizatorilor.

Fundaţia Delivering Life s-a ocupat cu organizarea evenimentului Bătaia cu Apă, iar trecătorii nu au aşteptat să fie invitaţi a doua oară, pentru că s-au echipat imediat cu armele necesare - sticle cu apă găurite.

Oamenii s-au grupat în două echipe, fiecare cu liderul său şi au început să se stropească cu apă. Organizatorii au pus la dispoziţia curajoşilor 60 de sticle de 0,5 litri. Dopurile au fost găurite cu o bormaşină însă, după câteva minute de bălăceală, ele au fost înlăturate.

Pentru că participanţii aveau nevoie de încurajări, trupa Barbarossa a bătut tobele până la terminarea spectacolului. După ce ”muniţia” s-a terminat, organizatorii le-au oferit paricipanţilor tricouri uscate, ca să nu răcească.

Coordonatorul proiectului Delivering Life, Andrei Tudose, a declarat că următoarea bătaie cu apă va avea loc în Parcul Izvor, sâmbătă, de Ziua Copilului şi se aşteaptă să fie mobilizaţi şi mai mulţi bucureşteni. "Bătăuşii" vor avea la dispoziţie furtunuri cu apă pentru marea stropeală.

Pe aceeaşi temă:

Grădina Botanică din Bucureşti se transformă într-un labirint, de Ziua Copilului. Copiii sunt aşteptaţi la „Vânătoarea de Comori“

FOTO Divertiland, cel mai mare parc acvatic din ţară, se deschide de Ziua Copilului

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite