Bucureşti: Înghesuială la agenţiile loto pentru 9,2 milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştenii s-au înghesuit, astăzi, la ghişeele agenţiilor loto cu speranţa că vor da lovitura. Marele pot la 6/49 a ajuns la 9,2 milioane de euro.

Fondul de câştiguri a ajuns la această sumă pentru că, de la data de 7 iunie, premiul s-a tot reportat. „Nu sunt un jucător înrăit. Am văzut că este un premiu mar şi m-am gândit să-mi încerc şi eu norocul. Am jucat şi săptămâna trecută, dar nu mi-a ieşit niciun număr. Sper ca de data asta să am mai mult noroc“, a spus Cătălin, unul dintre oamenii care stăteau la coadă la agenţia de pe Bulevardul Aurel Vlaicu.

Înghesuială după ora 11.00

Vânzătoarea de la această agenţie spune că jucătorii nu au fost intimidaţi de ninsoare. „Vreamea nu a reuşit să-i ţină pe oameni în casă. Astăzi au început să iasă mai târziu să joace, dar din cauză că e duminică şi sunt liberi. La sfârşit de săptămână se aglomerează după ora 11.00“, a explicat reprezentanta loteriei.

Şi împătimiţii jocului loto au luat cu asalt agenţiile, sperând că de această dată vor pune mâna pe marele premiu. „ Joc mereu la 6/49, dar nu am întotdeauna noroc. Am mai câştigat cu patru numere, dar n-am reuşit niciodată să le ghicesc pe toate şase. Sper ca de această dată să câştog, ţinând cont că este un premiu atât de mare“, a spus  Tudor, un jucător constant al loteriei.

Tragerea loto 6/49 va avea loc la ora 19.20, în studioul Loteriei Române din strada Reînvierii nr. 2A.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite