Bucureştenii vor să meargă în chiloţi cu metroul, duminică, dar Metrorex nu e de acord. Cum arată evenimentul în SUA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Evenimentul nu este autorizat în Bucureşti FOTO Guliver/Getty Images
Evenimentul nu este autorizat în Bucureşti FOTO Guliver/Getty Images

După ce mai mulţi bucureşteni au cerut aprobarea conducerii Metrorex pentru a organiza evenimentul „No Pants Subway Ride“, cel în cadrul căruia călătorii care vor se pot urca în metrou doar în chiloţi, şi au fost refuzaţi pe motiv că „România nu e pregătită pentru un asemnea eveniment“, „Adevărul“ vă prezintă cum se vede în alte oraşele ale lumii evenimentele menite să-I amuze pe cetăţeni.

Duminică, 11 ianuarie, mai mulţi bucureşteni au anunţat că ar vrea să împrumute şi să pună în practică evenimentul „No Pants Subway Ride“, organizat în mai multe oraşe ale lumii, care presupune ca doritorii care circulă cu metroul în ziua respectivă să renunţe la pantaloni şi fuste şi să se urce în tren purtând doar lenjerie intimă.

În replică, conducerea Metrorex a explicat, pentru „Adevărul“, care sunt motivele pentru care organizatorii evenimentului nu au primit undă verde. „Nu am autorizat evenimentul pentru simplul motiv că în metrou spaţiul este foarte mic şi dacă te urci în chiloţi îi deranjezi pe ceilalţi. De fapt, nu tu, atitudinea ta este cea care deranjează. Dacă vor, să vină toţi îmbrăcaţi în pantaloni până la genunchi“ , au precizat reprezentanţii conducerii metroului.

Evenimente amuzante în alte state ale lumii

Se pare că în alte oraşe mari ale lumii oamenii par să aibă simţul umorului mai dezvoltat ca al românilor dacă judecăm în funcţie de numărul evenimentelor organizate. Spre exemplu, reprezentanţii Improv Everywhere, pun la cale periodic evenimente menite să le descreţească frunţile celor care circulă cu mijloacele de transport în comun din New York cau care pur si simplu se află într-un spaţiu public. 

Spre exemplu, aceştia au aştept un cuplu să se căsătorească oficial, după care alături de cei doi necunoscuţi au organizat o petrecere pe cinste la care au dansat şi au băut şampanie. 

Un alt exemplu este o acţiune organizată la metrou în timpul căreia au transformat peronul într-un adevărat salon de îngrijire. Cu prosoape pe cap şi „înarmaţi“ cu halate, oamenii s-au relaxat şi au răs alături de călătorii care au intrat în jocul acestora. 

Nici evenimentul în cadrul căruia cei care circulă cu metrou se pot urca în tren purtând doar lenjerie intimă se pare că nu îi deranjează prea mult pe călătorii din străinătate. Aceştia par relaxaţi şi amuzaţi de faptul că au printre ei oameni ce poartă doar chiloţi în public. 

Recomandări pe aceeaşi temă

Metrorex nu a autorizat evenimentul „No Pants Subway Ride“: Călătorii care vor purta doar lenjerie intimă vor fi amendaţi

Duminică, ziua în care bucureştenii circulă cu metroul purtând doar chiloţi. Doamnele şi domnişoarele, sfătuite să renunţe la tanga

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite