Bucureştenii nu pot parca sâmbătă în zona Arenei Naţionale. Peste 50.000 de persoane sunt aşteptate pe stadion la lansarea candidaturii lui Victor Ponta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Direcţia Generală de Poliţie Locală şi  Control a Municipiului Bucureşti a emis o serie de informări prin care le solicită conducătorilor auto din Capitală să nu staţioneze, să nu oprească şi să nu parcheze în zona Arenei Naţionale, de vineri seară până sâmbătă seară. Sâmbătă, pe Arena Naţională sunt aşteptaţi peste 50.000 de oameni care vor participa la lansarea candidaturii lui Victor Ponta la alegerile prezidenţiale din noiembrie.

O informare a Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti le solicită conducătorilor auto din Capitală ca în perioada 19 septembrie, ora 22.00, - 20 septembrie, ora 22.00, să nu oprească, să nu staţioneze şi să nu parcheze pe mai multe străzi din zona Arenei Naţionale. „În data de 20 septembrie, pe Arena Naţională se va desfăşura o adunare publică la care participă un număr foarte mare de persoane“, se arată pe informarea distribuită de Poliţia Locală. 

Astfel, străzile şi tronsoanele vizare sunt:

  • Strada Maior Coravu, între Şoseaua Mihai Bravu şi rond intrare în stadion
  • Strada Pierre de Coubertin, între Şoseaua Iancului şi intrarea în stadion
  • Strada Vatra Luminoasă, între Şoseaua Mihai Bravu şi strada Pierre de Coubertin
  • Bulevardul Basarabia, între Piaţa Hurmuzachi şi Bulevardul Chişinău

De asemenea, Poliţia Locală avertizează să solicitările sunt valabile şi în zonele stabilite pentru parcarea autovehiculelor:

  • Bulevardul Basarabia, între Strada Morarilor şi Şoseaua Industriilor, pe banda I a ambelor sensuri
  • Şoseaua Industriilor, între Calea Dudeşti - Pantelimon şi Drumul între Tarlale
  • Bulevardul Gării Căţelu, între Calea Dudeşti - Pantelimon şo Şoseaua Industriilor
  • Bulevardul Unirii, între Piaţa Alba Iulia şi Bulevardul I.C. Brătianu, pe banda I a ambelor sensuri
  • Bulevardul Theodor Pallady, între Strada Ozana şi intrarea în Complex Auchan
  • Bulevardul Nicolae Grigorescu, între Strada Postăvarului şi Bulevardul Basarabia
  • Bulevardul 1 Decembrie 1918, între Bulevardul Basarabia şi Bulevardul Chişinău

Reprezentanţii Dispeceratului Poliţiei Municipale Bucureşti explică faptul că informarea se adresează bucureştenilor care au maşinile parcate în zonele respective şi că aceştia sunt rugaţi să şi le mute sau să şi le monitorizeze, ţinând cont că va fi un aflux foarte mare de oameni.

 „Aceste informări fac parte dintr-o serie de măsuri care urmăresc menţinerea liniştii şi a ordinii publice, în cazul unui eveniment care are autorizaţie“, a explicat Răzvan Popa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite