Bucureştenii evacuaţi de pe strada Vulturilor pichetează sediul Primăriei Capitalei. Oamenii cer locuinţe

Bucureştenii evacuaţi de pe strada Vulturilor pichetează sediul Primăriei Capitalei. Oamenii cer locuinţe

Oamenii au fost evacuaţi de pe strada Vulturilor FOTO Annamaria Kozma

Zeci de persoane evacuate din strada Vulturilor au decis să iasă în stradă, joi, şi să picheteze sediul Primăriei Generale. Manifestanţii susţin că prin această acţiune încearcă să atragă atenţia autorităţilor pentru ca situaţia în care se află să fie soluţionată mai repede, cerând locuinţe.

Ştiri pe aceeaşi temă

„De mai bine de trei luni, peste 60 de persoane protestează în stradă, locuind în adăposturi improvizate. Comunitatea din Vulturilor, 50 a fost evacuată pe 15 septembrie 2014 şi, de atunci, autorităţile publice nu şi-au îndeplinit mandatul public şi nu au soluţionat dosarele aflate în procesare la Administraţia Fondului Imobiliar.

Pe timpul nopţii temperaturile scad sub zero grade, iar aceşti oameni nu au altă sursă de încălzire în afara focului pe care îl fac în stradă. Deşi a fost depusă o solicitare de audienţă semnată de 50 de organizaţii non-guvernamentale şi a fost organizat un miting de protest, niciunul dintre cei doi primari vizaţi de această problemă (primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă şi primarul General, Sorin Oprescu) nu au răspuns solicitării noastre“, anunţă reprezentanţii unor ONG-uri.

De asemenea, manifestanţii au anunţat şi mâine, 19 decembrie, vor ieşi în stradă să îşi strige nemulţumirile.

Pe aceeaşi temă:

 
 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările