Bucureştenii cer în stradă unirea cu Basarabia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mii de bucureşteni au anunţat că ies duminică în stradă pentru a cere unirea cu Basarabia. Evenimentul va fi organizat sub forma unui marş care va începe la ora 14.00 lângă Muzeul Ţăranului Român.

„Mii de bucureşteni vor cere duminică unirea cu Basarabia în cadrul unei ample manifestaţii stradale, care va începe la ora 14.00 lângă Muzeul Ţăranului Român. Lor li se vor alătura şi o mie de tineri de peste Prut. Organizatorii vor cere solidaritate cu basarabenii în actualul context geopolitic şi acţiuni mai hotărâte în ceea ce priveşte proiectul de ţară asumat de către toţi candidaţii importanţi la alegerile prezidenţiale“, anunţă organizatorii evenimentului.

Marşul se va desfăşura pe traseul Şoseaua Kiseleff - Piaţa Victoriei - Calea Victoriei - Strada Franceză - Piaţa Sfântul Anton şi se va încheia prin citirea unei proclamaţii. Organizatorii marşului susţin că participanşii vor fi vopsiţi pe faţă cu albastru-galben-roşu, iar sute de banderole şi steaguri vor flutura, precizând că orice însemn politic este interzis.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite