Bucureştenii sunt aşteptaţi din nou sâmbătă, pe bulevardul Kiseleff, la o nouă ediţie BICICLEŞTI

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bicicliştii sunt aşteptaţi la o nouă ediţie BICICLEŞTI FOTO Arhivă
Bicicliştii sunt aşteptaţi la o nouă ediţie BICICLEŞTI FOTO Arhivă

GeoBateŞaua şi Asociaţia "Bate Şaua Să Priceapă Iapa" organizează, sâmbătă, 3 mai, o nouă ediţie BICICLEŞTI din 2014, între orele 10.00 şi 18.00, pe bd. Kiseleff, interval în care traficul este oprit.

O nouă plimbare cu bicicletele, cu rolele, trotinetele sau pur şi simplu la pas este întotdeauna binevenită, bucureştenii fiind aşteptaţi şi în această minivacanţă de 1 Mai, pe bulevardul Kiseleff, să redescopere strada fără maşini, aglomeraţie sau poluare.

GeoBateŞaua şi Asociaţia "Bate Şaua Să Priceapă Iapa" invită bucureştenii în 2014 la ediţiile BICICLEŞTI, continuând astfel iniţiativa ProSport şi Gândul care şi-au propus începând din octombrie 2013 să ofere în Bucureşti cea mai mare platformă de activităţi recreative de week-end.

Iniţiativa BICICLEŞTI a putut fi pusă în aplicare după ce ProSport şi Gândul au lansat în toamna anului trecut o campanie de strângere de adeziuni, campanie la care Primăria Capitalei a răspuns afirmativ şi a devenit partener al evenimentului, acceptând să închidă circulaţia auto pe toată lungimea bulevardului Kiseleff.

"Bate Şaua Să Priceapă Iapa" este o asociaţie nonprofit, înfiinţată în 2004 şi militează pentru promovarea bicicletei şi a transportului alternativ. Asociaţia militează pentru promovarea tradiţiilor cultural-artistice, turismului sportiv, activ şi de aventură şi a turismului rural, ecologic şi istoric.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite