Bucureştenii pot adopta duminică, în parcul Izvor, câini comunitari din adăpostul Dogtown

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştenii vor putea adopta duminică, în parcul Izvor, câini comunitari sănătoşi din adăpostul Dogtown, care, de luni, vor putea fi luaţi acasă, gratuit, şi din magazinele reţelei de pet-shop-uri Animax.

"Duminică, la ora 14.00, suntem prezenţi cu zece câini la târgul de adopţii din parcul Izvor, având pregătiţi şi zece de rezervă, în caz că primii îşi vor găsi stăpân. La eveniment vor fi aduşi şi cei doi căţei adoptaţi la distanţă de actorul american Steven Seagal", a precizat Florian Fugaşin, directorul executiv al Asociaţiei Portico - deţinătorul proiectului Dogtown.

Mai mult, de luni, cei care vor să adopte câini comunitari de la Dogtown îi vor putea găsi şi în magazine din reţeaua Animax, în baza unui parteneriat cu acest scop, a mai spus Fugaşin.

"Pentru că un căţel comunitar este exact la fel ca orice alt căţel, ba chiar de multe ori mai rezistent şi imun, Animax a decis să acorde o şansă căţeilor sănătoşi, vaccinaţi şi deparazitaţi din Dogtown, prezentându-i în pet-shop-urile sale. Astfel, oricine poate cumpăra ca şi până acum un căţel de rasă sau poate adopta gratuit şi legal un căţel la fel de sănătos, de rasă comună. Mai mult, clienţii magazinelor vor putea vedea fişele şi pozele multor altor căţei, vor putea face donaţii sau vor încheia contracte legale de adopţie la distanţă", a mai spus reprezentantul proiectului Dogtown.

La târgul de adopţii din parcul Izvor vor fi prezente şi alte organizaţii active în domeniu. Adăpostul Dogtown se află în satul Uzunu, comuna Călugăreni, judeţul Giurgiu şi are deocamdată o capacitate de cazare pentru 2.000 de câini, utilizată aproape la maximum. Adăpostul mai desfăşoară şi activităţi de vaccinare, deparazitare, sterilizare şi adopţie a câinilor fără stăpân., au declarat, pentru Mediafax, reprezentanţii proiectului Dogtown.

CITIŢI ŞI:

Adevărul Live: Răzvan Băncescu, şeful hingherilor din Capitală: Am strâns peste 13.000 de câini. În Bucureşti sunt sub 50.000 de câini

Târg de adopţii, la adăpostul de câini din Satu Mare

 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite