Bucureştence agresive: una l-a muşcat pe şoferul de la Salvare, alta i-a rupt tricoul asistentei şi l-a lovit pe ambulanţier în organele genitale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O pacientă care a leşinat ieri la Secţia 25 l-a atacat pe ambulanţier după ce a fost transportată la spital: l-a lovit peste faţă, l-a zgâriat, i-a rupt vesta şi l-a muşcat. În urmă cu o lună, o altă pacientă l-a lovit peste organele genitale pe ambulanţier şi i-a rupt tricoul asistentei.

Ieri-dimineaţă, în jurul orei 10.00, un apel prin 112 anunţa că o femeie a suferit o convulsie la Secţia 25 de poliţie. Un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov cu asistent şi ambulanţier a venit la faţa locului pentru intervenţie. După ce i-a fost acordat primul ajutor, ea a fost transportată la Spitalul Universitar pentru mai multe investigaţii.

În momentul când au ajuns la spital, ea a început să se comporte foarte agresiv. „S-a repezit la ambulanţier şi i-a rupt vesta de pe el. L-a lovit peste faţă, l-a zgâriat şi l-a muşcat. Nici medicii sau paznicii spitalului nu au scăpat fără zgârieturi. Au fost chemate organele de ordine pentru a interveni. Femeia a fost internată “, a declarat pentru „Adevărul de Seară“, Alis Grasu, directorul medical al serviciului de ambulanţă.

Ambulanţierul a fost dus la Institutul de Boli Infecţionase „Matei Balş“ pentru investigaţii. El a depus plângere la poliţie împotriva femeii agresive.

Al treilea caz din ultima lună
Alis Grasu susţine că astfel de incidente sunt frecvente. „Este al treilea caz din ultima lună când personalul de pe ambulanţă este agresat de către pacienţi.

În urmă cu aproximativ 30 de zile, o pacientă la care s-a iuntervenit pentru o sincopă a fost foarte agresivă cu personalul de pe ambulanţă. Ea a rupt tricoul asistentei şi l-a apucat pe ambulanţier de organele genitale. După aceea, a rupt chingile de la targă. Acum două săptămâni, un alt echipaj de pe ambulană a fost agresat de un grup de tineri beţi, care ieşeau dintr-un bar“, a mai spus Alis Grasu.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite