Bucureşteanul care şi-a ucis soţia chiar în grădiniţa pe care aceasta o conducea a fost condamnat la închisoare pe viaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine de arhivă
Imagine de arhivă

Magistraţii Tribunalului Bucureşti l-au condamnat la închisoare pe viaţă pe soţul directoarei de grădiniţă, acuzat că, la începutul anului, a înjunghiat-o pe aceasta mortal chiar în instituţie. Decizia nu este definitivă.

"În baza art. 188 alin. 1 – art. 189 alin. 1 lit. a Cod penal cu aplicarea art. 199 alin. 1 Cod penal condamnă inculpatul BOTAN MARIUS-CRISTIAN, pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat comis asupra unui membru de familie, la pedeapsa detenţiunii pe viaţă", se arată în decizia Tribunalului Bucureşti, din 29 noiembrie 2018, după cum informează Mediafax.

Hotărârea magistraţilor poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare.

Nicoleta Botan, în vârstă de 38 de ani, înjunghiată mortal de către soţ, într-o grădiniţă privată din Sectorul 2 al Capitalei, în ianuarie 2018, avea ordin de restricţie împotriva acestuia din noiembrie 2017, cu o durată de 6 luni, fiind emis de Judecătoria Sectorului 2. Ca urmare, bărbatul fusese evacuat din casă şi nu se putea apropia la o distanţă mai mare de 200 de metri atât faţă de fosta soţie, cât şi faţă de cei doi copii ai lor.

Însă în ianuarie acesta s-a dus la grădiniţa unde femeia era directoare iar între cei doi a izbucnit o nouă ceartă. În acele momente terifiante, erau acolo şi zeci de copii. Gelozia oarbă ar fi fost cauza atacului. I-a cerut femeii să nu divorţeze şi, pentru că Nicoleta a refuzat să îl asculte, a înjunghiat-o. 

Directoarea a murit la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite