Bucharest Christmas Market, scenă pentru cei mai cunoscuţi artişti ai momentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai mare târg din Capitală dedicat Crăciunului, Bucharest Christmas Market, va găzdui pe 26 decembrie un concert de amploare. Evenimentul va începe de la ora 20.00, iar pe scenă vor urca peste 270 de artişti.

Programul artistic de la Bucharest Christmas Market continuă cu un concert extraordinar, care va avea loc în a doua zi de Craciun, începand cu ora 20.00. cand nu mai putin de 274 de artisti vor urca pe scena de la Universitate pentru a crea „Povestea de iarna ‘Craciun Luminos’“.

Spectacolul utilizeaza un spatiu scenic grandios cu jocuri de lumini şi proiecţii video tematice, ce formează un spatiu magic, o sarbatoare pentru bucureştenii care vor lua parte la eveniment.

Spectacolul va fi deschis odată cu apariţia pe scena a celor 200 de membri ai corului de adulţi, îmbrăcaţi în robe, care vor purta 200 de lumânări aprinse. Aceştia vor interpreta colinde româneşti, reorchestrate şi reinterpretate într-o manieră bizantina/gregoriana. Alături de cor, 40 de copii vor interpreta apoi două colinde ce vor aminti de momentele speciale petrecute de Crăciun, în copilărie.

Cel de-al doilea moment al serii este reprezentat de 15 viori care creeaza o simfonie de sunete prin interpretarea de melodii celebre, acompanite de DJ şi sunete moderne, precum şi de o orchestra pop-rock.

Mezzospranele Maria Jinga si Ana Cebotari, alături de orchestra pop/rock, vor interpreta două piese celebre, reorchestrate în manieră originală.

Un alt moment special al serii este reprezentat de un potpuriu muzical oferit de Damian Draghici, care conduce şi acompaniaza 15 naişti.

Loredana, Mărgineanu şi Paula Seling

Seara se va încheia printr-un moment care cuprinde trei piese orchestrale şi vocale, alături de efecte sonore şi vizuale: tobe imense, suspendate în aer, vor anunţa Crăciunul şi noul an.

Vineri, 27 decembrie, pe scenă vor urca, începând cu ora 17.30, Mihai Mărgineanu, Silviu Biris & Django Sound, Antract, Paula Seling Grup şi Calin Geambaşu Band.

Sâmbătă, 28 decembrie, programul artistic al târgului de Crăciun va include nume sonore precum Loredana, Iris, Provincialii, Lora, Sylvie, Daggu Project din Germania şi Alexandra Ungureanu & Crush.

Târgul Bucharest Christmas Market va fi deschis până pe 5 ianuarie, iar până în acest moment peste 70.000 de persoane au vizitat târgul.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite