VIDEO Brigada Rutieră te priveşte din umbră: 10 permise reţinute şi amenzi de 17.000 de lei, într-o acţiune de două zile ”sub acoperire”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferii bucureşteni au fost luaţi prin surprindere de poliţişti, cei mai mulţi nerespectând regulile de circulaţie de bază FOTO Adevărul
Şoferii bucureşteni au fost luaţi prin surprindere de poliţişti, cei mai mulţi nerespectând regulile de circulaţie de bază FOTO Adevărul

Brigada de Rutieră Bucureşti a construit o nouă acţiune cu autospeciale neinscripţionate şi motociclete, în perioada 14-15 august, în urma căreia 64 de conducători au fost sancţionaţi. Acţiunea este a doua de acest tip în ultima perioadă şi are menirea de a transmite şoferilor ideea că regulile trebuie respectate în orice condiţii.

Acţiunea întreprinsă de Poliţie vine în sprijinul realităţii că ”lipsa unui echipaj rutier în trafic nu trebuie să conducă la ideea că în acea zonă există un vid sancţionatoriu pentru şoferii indisciplinaţi.”

Brigada Rutieră a acţionat în perioada 14-15.08.2013 cu echipe formate din autospeciale neinscriptionate si motociclete, pentru a-i depista şi sancţiona pe acei conducători auto care respectă normele rutiere doar atunci când observă echipajele inscripţionate ale Poliţiei.

În urma acţiunii au fost sancţionaţi 64 de conducători auto, au fost reţinute 10 permise de conducere în vederea suspendării şi a fost întocmit un dosar de cercetare penală. Valoarea totală a sancţiunilor contravenţionale a depăşit suma de 17.000 lei.

Potrivit Brigăzii Rutiere Bucureşti, astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare.

Acţiune sub acoperire a Brigăzii Rutiere

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite