Bob Dylan a anunţat echipa cu care va cânta la Zone Arena

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A mai rămas o săptămână până la concertul pe care americanul îl va susţine vara aceasta la Bucureşti. Bob Dylan a anunţat şi componenţa trupei alături de care va cânta.

Astfel, Stu Kimball (chitară electrică, chitară acustică), Donnie Herron (chitară cu pedală, vioară, mandolin electrică, banjo), Charlie Sexton (chitară, dobro), Tony Garnier (chitară bass, stand-up bass) şi George Receli (tobe) îl vor acompania pe legendarul artist pe scena complexului Zone Arena la 2 iunie, în cadrul Emagic Classics. Show-ul face parte din grandiosul turneu Never Ending Tour.
 
Încântat de formula actuală a trupei sale, Bob Dylan declara la 21 august 2006 pentru revista „Rolling Stone“ că „aceasta este cea mai bună trupă din care am făcut parte. Durează mult timp să găseşti un band care să trateze fiecare instrumentist ca pe un individ, ca pe o personalitate distinctă. Multe trupe sunt de fapt nişte găşti, fie că este vorba de un grup metal sau pop rock. Eu nu am simţit această mentalitate cu aceşti oameni alături de mine de-a lungul acestor ani. Ei pot face lucruri incredibile care mă surprind de multe ori chiar şi pe mine“.

Biletele pentru acest eveniment pot fi achiziţionate online, de pe www.myticket.ro, şi din reţeaua magazinelor Diverta la diferite categorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă: 130, 250 şi 350 de lei.

De asemenea,în ziua de 27 mai, va fi introdusă o categorie specială de bilete pentru studenţi la numai 85 de lei, ce vor oferi accesul in Zona B.

Acestea vor fi puse în vânzare la casele de bilete ale complexului Zone Arena (Barbu Văcărescu, nr. 164, sector 2), în intervalul orar 16.00 – 21.00, studenţii putând achiziţiona pe baza legitimaţiei de student maximum 4 bilete de persoană.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite