Blue Air susţine că Adrian Iovan nu a fost angajatul companiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania Blue Air a anunţat că Adrian Iovan nu a fost angajat al companiei după ce pilotul a anunţat că vrea să intre în greva foamei, pentru că nu şi-a recuperat 50.000 de lei pe care compania îi datorează, pentru ultimele trei luni de muncă, conform Realitaea.net.

MAI CITIŢI ŞI:
EXCLUSIV Adrian Iovan vrea să intre în greva foamei: “Am ajuns la fundul sacului!”

„Domnul Adrian Iovan nu a fost niciodată angajat Blue Air, ci a fost angajatul unei firme terţe care avea un contract de colaborare cu Blue Air pentru furnizarea deservicii personal navigant", reiese dintr-un comunicat al companiei Blue Air.

Vrea să intre în greva foamei

Fostul soţ al Romaniţei Iovan, Adrian, intenţionează să intre cât de curând în greva foamei, pentru că nu şi-a recuperat cei 50.000 de lei pe care compania Blue Air îi datorează pentru ultimele trei luni de muncă.

„ Am ajuns la fundul sacului. Nu-i mai pot plăti pensia copilului, iar de fiecare dată când ies cu Albert în oraş şi vrea o jucărie îi spun că statul ne-a luat banii de jucării. Asociaţia Aviatorilor Pensionari, din care fac parte, a dat statul în judecată, pentru că nu este normal ca pensiile să fie influenţate retroactiv. De la 15.000 pe lună am rămas cu 1.900 de lei“, a declarat, pentru „Adevărul de Seară“, Adrian Iovan.
De asemenea, pilotul a declarat că intenţionează să intre în greva foamei în faţa sediului Blue Air, care trebuie să-i mai plătească suma de 50.000 de lei.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite