Bilete de tren, cumpărate de la mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Biletele de tren pot fi cumpărate direct din mall-uri, supermarketuri şi staţii de metrou începând de luni.

Călătorii care pleacă din Bucureşti, dar şi din Braşov, Constanţa, Cluj, Ploieşti, Galaţi sau Iaşi îşi pot achiziţiona bilete de tren nu numai din gară, ci şi din locurile în care sunt montate terminalele self-service Zebra Pay.

Cu ajutorul acestor terminale de plăţi se pot alimenta şi cartelele de telefon mobil. Acestea se manevrează cu ajutorul ecranelor tactile (tehnologia touch-screen) şi, deocamdată, acceptă doar plata în numerar.

Procedură simplă
Terminalele sunt deja instalate în mai multe locuri din Bucureşti şi sunt funcţionale, dar deocamdată trecătorii pot doar să-şi reîncarce cartelele telefonice.

Staţiile de metrou Unirii 2 şi Dristor 2, pasajul pietonal de la Universitate, City Mall şi hipermarketurile Auchan Militari, Cora Lujerului şi Kaufland Vulcan, precum şi Spitalul „Grigore Alexandrescu“ sunt doar câteva dintre locurile din Capitală unde se găsesc terminale.

De asemenea, acestea sunt prezente şi în magazinele Kaufland, Winmarkt şi Carrefour din Braşov, Constanţa, Cluj, Ploieşti, Galaţi şi Iaşi, precum şi în gara din Braşov.

Pentru a achiziţona biletele trebuie urmată o procedură foarte simplă. Prin butonare se aleg datele de călătorie, tipul de tren, ruta şi tichetul pentru loc, fără a mai fi necesară deplasarea până la punctele de emitere din gări sau de la agenţiile de voiaj.

Cei care ajung la mare îşi pot cumpăra la întoarcere bilete de tren de la 17 terminale aflate în staţiuni. Acestea se găsesc în Mamaia, Eforie Nord, Costineşti, Neptun şi Jupiter.

Toate terminalele vor fi operaţionale 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite