Bijuterii și telefoane de 9.000 de lei. Atât a furat cu o undiță un hoț. Vezi aici tehnica folosită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul în vârstă de 42 de ani a fost reținut de polițiștii bucureșteni  după ce a dat spargeri în cel puțin trei locuințe din sectorul 6.

Polițiștii l-au surprins, noaptea trecută, pe Liviu M. de 42 de ani din București în timp ce se pregătea să dea o nouă lovitură la un imobil de pe strada Cetatea de Baltă din sectorul 6.

Sesizarea a fost făcută la Dispeceratul 112 unde s-a anunțat că o persoană care are asupra sa o lanternă luminează interiorul apartamentelor de la parter.

În urma percheziției corporale, polițiștii au descoperit asupra bărbatului o undiță, o bandă pentru izolare, un cârlig confecționat dintr-un cablu, un minciog și o lanternă.

Cercetările polițiștilor de la Biroul de Investigații Criminale au scos la iveală faptul că bărbatul a dat spargeri în cel puțin trei locuințe folosindu-se de undiță.

 În noaptea de 12/13.09.2010, el a legat de capătul undiței cu bandă adezivă, minciogul confecționat artisanal și a sustras un telefon mobil și un telefon fix dintr-o locuință de la parterul unui imobil de pe strada Mohorului din sectorul 6. Prejudiciul a fost estimat la aproximativ 3.500 lei.

O altă spargere a avut loc în noaptea de 25/26.04.2011  pe strada Roșia Montană din sectorul 6 de unde a agățat cu undița o cameră foto în valoare de aproximativ 1.000 lei.

În noaptea de 04/05.06.2011, prin escaladarea ferestrei de la dormitorul unei alte locuințe situate la parter, bărbatul a furat și mai multe bijuterii din aur, un telefon mobil și suma de 1.000 lei.

Prejudiciul în valoare totală de 9.000 lei a fost recuperat în proporție de 80%.

Suspectul este acum cercetat de polițiștii secției 21 pentru furt calificat.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite