BIG BROTHER DE BUCUREŞTI. Vezi cine te pândeşte, oră de oră, pe străzile şi intersecţiile din Capitală!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de „ochi magici" înregistrează non-stop traficul pe cele mai importante artere din Capitală. Cu ajutorul lor poliţiştii pot interveni la accidente sau în intersecţiile blocate.

Şoferii care intră în Bucureşti pe DN1 sunt preluaţi, fără să bănuiasă, de o prezenţă invizibilă care le înregistrează orice mişcare. Primul contact are loc în zona Pasajului Băneasa. Conducătorii auto sunt urmaţi în drumul lor spre Piaţa Presei Libere şi, de acolo, mai departe, spre Arcul de Triumf până la Piaţa Victoriei.

De aici mai multe artere importante se răsfiră în faţa şoferilor ca un evantai. Însă indiferent ce direcţie aleg, fie că e vorba de Calea Victoriei, de Bd. Iancu de Hunedoara (spre Ştefan cel Mare), de Lascăr Catargiu (spre Piaţa Romană) sau de Nicolae Titulescu (spre Pasajul Basarab), ei nu merg neînsoţiţi.

Sunt filmaţi, din intersecţie în intersecţie, de camere de supraveghere amplasate, discret, pe stâlpi. În acest fel sunt monitorizaţi timpii de semaforizare din intersecţii, sunt urmărite intervalele de succesiune ale vehiculelor RATB în staţii şi, bineînţeles, monitorizarea video a traficului rutier în vederea facilitării intervenţiilor rapide, acolo unde e cazul.

Află câte intersecţii din Bucureşti sunt monitorizate cu camere video şi vezi cum arată camera de supraveghere din cadrul acestei reţele, în primul număr al Săptămânalului ADS, care a apărut de astăzi la chioşcurile de ziare!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite