Bebeluşul ars este externat astăzi

Alexandru, nou-născutul ars în incubator în urmă cu două luni, va fi astăzi externat de la Spitalul de Copii „Grigore Alexandrescu”. Potrivit medicilor care s-au ocupat de acest caz, micuţul a suferit două intervenţii chirurgicale de transplant în perioada cât a stat internat şi s-a recuperat foarte bine

Pansamentele i-au fost date jos aproape în totalitate, mai are bandajate doar degeţelele, iar Alexandru a ajuns la o greutate de 4,5 kilograme. 

"Mulţumim medicilor şi personalului de la spital că au avut grijă ca Alexandru să se facă bine. Astăzi o să plecăm acasă unde îl aşteaptă bunicii care nu l-au văzut până acum. Sunt foarte nerăbdători. I-au cumpărat tot ce îi trebuie: hăinuţe şi jucării" , a spus Violeta Dragomir, mama lui Alexandru.

Aceată intervenţie chirurgicală a fost foarte dificilă, tocmai pentru că micuţul a avut doar câteva zile când s-a întâmplat incidentul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările