Bătaie cu cuţite în Parcul Cişmigiu, "agresorii" sunt copii cu vârste între 7 şi 12 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru copii cu vârste cuprinse între 7 şi 12 ani s-au luat la bătaie în Parcul Cişmigiu din Capitală, încercând să se taie cu nişte cuţite de bucătărie, cel mai mic dintre ei având şi arma cea mai eficientă - un cuţit cu lama de 20 de centimetri.

Copiii au fost depistaţi, joi seară, de o patrulă a Poliţiei Locale Bucureşti, la un loc de joacă din Parcul Cişmigiu, se arată într-un comunicat de presă de vineri al Poliţiei Locale.

Unul dintre ei, U.A.F. (7 ani) avea cea mai "eficientă" armă dintre toţi, respectiv un cuţit cu lama de 20 de centimetri.

Minorii, cu vârste între 7 şi 12 ani, au fost despărţiţi de poliţişti, iar cuţitele au fost confiscate.

Cei patru copii - care nu apucaseră să se rănească - au fost duşi de către agenţii locali la casele lor şi au fost încredinţaţi părinţilor sau rudelor apropiate. Familiile "micilor cuţitari" au fost avertizate pentru lipsa de supraveghere a copiilor, iar cuţitele de bucătărie au fost predate adulţilor.

Poliţia Locală Bucureşti le-a pus în vedere părinţilor să păstreze cuţitele şi alte obiecte periculoase în locuri închise, sigure, pentru prevenirea apariţiei altor situaţii similare.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite