Doi bărbaţi au obţinut 300.000 de lei de la un preot din Videle, ameninţându-l pe acesta că vor publica imagini compromiţătoare cu el

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi care au obţinut, prin şantaj, 300.000 de lei de la o persoană pe care au ameninţat-o că vor publica imagini compromiţătoare în care aceasta apare au fost prinşi în flagrant, duminică, în timp ce primeau 5000 de lei, banii fiind marcaţi. Şapte persoane au fost duse la audieri, la o secţie de poliţie din Bucureşti, în acest caz. Surse din anchetă afirmă că bărbatul şantajat este un preot din Videle.

„La data de 8 decembrie 2020, Secţia 24 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, a demarat cercetări într-un dosar în care un bărbat din judeţul Teleorman reclama faptul că un tânăr care îl ajuta cu transportul i-a pretins şi obţinut, în mod repetat, sume de bani pentru a nu face public imagini cu caracter compromiţător. În urma cercetărilor efectuate a rezultat presupunerea rezonabilă că în cauză sunt implicaţi mai mulţi bărbaţi, care în perioada septembrie- decembrie 2020, au pretins şi obţinut dE la persoana vătămată sume de bani pentru a nu posta în spaţiul virtual şi a nu transmite fotografii şi videoclipuri cu caracter compromiţător”, transmite duminică Poliţia. 

În cursul zilei de duminică, poliţişti din cadrul Secţiei 24 Bucureşti, împreuna cu procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 au prins în flagrant delict doi dintre bărbaţi, imediat după ce au primit de la  cel pe care îl şantajau suma de 5000 lei. Banii erau marcaţi., fiind puşi la dispoziţia victimei de către organele de urmărire.

În acelaşi dosar au fost făcute cinci percheziţii domiciliare, două în Bucureşti şi trei în judeţul Călăraşi, fiind depistate şi   conduse la audieri alte cinci persoane. 

În total, şantajiştii ar fi obţinut de la victima lor 300.000 de lei. Surse din anchetă afirmă că bărbatul şantajat este un preot din Videle.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite