Bărbat înjunghiat în Militari. Agresorul a fost prins

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbat înjunghiat în Militari. Agresorul a fost prins FOTO Adevărul.
Bărbat înjunghiat în Militari. Agresorul a fost prins FOTO Adevărul.

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost înjunghiat în zona Militari, aproape de un complex comercial, agresorul fiind prins la scurt timp de către poliţişti, anunţă Mediafax.

Potrivit informaţiilor de la Poliţie, agresorul este un bărbat în vârstă de 40 de ani.

Bărbatul care a fost rănit în urma incidentului este conştient şi a primit îngrijiri medicale la faţa locului din partea unui echipaj de urgenţă SMURD.

Victima şi-a dat întâlnire în seara incidentului cu fosta prietenă a agresorului, potrivit sursei citate. În prezent, barbatul înjunghiat a fost dus la Spitalul Universitar.

Politiştii de la Secţia 21 au anunţat că l-au prins pe agresor, un bărbat în vârstă de 40 de ani, care a fost dus la audieri.


Citeşte şi:

Un tânăr din Târgu Secuiesc şi-a înjunghiat mama şi bunica, după care a ameninţat că se aruncă de la etajul IV

Poliţiştii încearcă acum să afle ce l-a împins pe bărbar la un asemenea gest şi vor să îl supună şi unei analize psihiatrice.

Bărbat din Vaslui omorât de propriul nepot cu o lovitură de briceag

Nicolae Ciobanu, un tânăr în vârstă de 27 de ani, din localitatea vasluiană Codăeşti, a fost reţinut, ieri, pentru 24 de ore, după ce cu o noapte înainte şi-a înjunghiat mortal unchiul cu un briceag.

O femeie a fost înjunghiată de soţ în timp ce aceasta se afla la locul de muncă. Incidentul a avut loc în cartierul Vitan

O femeie de 48 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost înjunghiată de soţul acesteia. Incidentul s-a petrecut în cartierul bucureştean Vitan în timp ce victima se afla la serviciu.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite