Bărbat cu un copil de 4 ani în braţe a ameninţat că se aruncă de la etaj, în Sectorul 6. Copilul a fost preluat în siguranţă, iar tatăl a fost arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Negociatorii au intrat în dialog cu bărbatul de 32 de ani şi l-au
determinat să renunţe la gest.
Negociatorii au intrat în dialog cu bărbatul de 32 de ani şi l-au determinat să renunţe la gest.

Un bărbat cu un copil de 4 ani în braţe a ameninţat că se aruncă de la etajul 9 al unui bloc din Sectorul 6. La faţa locului au ajuns zeci de echipaje de la poliţie, ISU, inclusiv un punct de comandă. Negociatorii au intrat în legătură cu bărbatul şi l-au determinat, în câteva minute, să renunţe la gest. Copilul a fost preluat în siguranţă, iar tatăl a fost dus la secţia de poliţie, pentru cercetări.

Potrivit primelor informaţii, incidentul a survenit în urma unui conflct în familie. Bărbatul şi soţia lui s-ar afla în proces de divort, iar autorităţile au emis împotriva lui şi un ordin de protecţie. Vineri dimineaţă, bărbatul şi soţia s-au certat, iar la un moment dat el şi-a luat copilul de 4 ani amenintând că se aruncă de la etajul 9 cu el în braţe, transmite Digi24.

Femeia a fost cea care a alarmat autorităţile printr-un apel la 112. La faţa locului s-au deplasat, de urgenţă, poliţişti ai Secţiei 25 Poliţie şi salvatori din cadrul ISUBIF. A fost solicitat sprijinul negociatorilor din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale, care au ajuns la adresă în cel mai scurt timp. Incindentul a avut loc pe strada Topolovăţ, din Sectorul 6 al Capitalei.

Negociatorii au intrat în dialog cu bărbatul de 32 de ani şi l-au determinat să renunţe la gest. Copilul a fost preluat în siguranţă şi se află împreună cu mama sa în evaluare medicală, iar bărbatul a fost dus la secţia de Poliţie, fiind declanşate cercetări. Se analizează situaţia de fapt şi de drept, urmând a fi dispuse măsuri legale.

În cadrul acţiunii am beneficiat şi de suportul Serviciul Intervenţii şi Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite