Bamboo şi Barleto, închise de Garda Financiară. Nereguli grave în contabilitatea celor două cluburi de fiţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Garda Financiară a zguduit din temelii, sâmbătă seara, barurile de fiţe din zona Lacul Tei a Capitalei. În urma unui control au fost descoperite nereguli mari în actele contabile a două cluburi şi astfel s-a luat decizia de a le închide pentru următoarele trei luni.

Cluburile bucureştene Bamboo şi Barletto (fostul Turabo Society) au fost închise pentru trei luni după un control inopinat al Gărzii Financiare, în noaptea de sâmbătă spre duminică, care a constatat nereguli de ordin fiscal şi a aplicat aplicat amenzi de câteva zeci de mii de lei.

Garda Financiară a anunţat luni că în urma unui control la trei cluburi din zona Lacul Tei a aplicat amenzi de 32.000 de lei şi a confiscat aproape 50.000 de lei, iar în cazul a două cluburi a dispus suspendarea activităţii.

Comisarii GF ar fi constatat că personalul nu utiliza casele de marcat electronice fiscale şi lipseau înregistrările obligatorii din documentele justificative contabile.

Surse din industria de profil au declarat pentru MEDIAFAX că este vorba de cluburile Bamboo şi Barletto (fostul Turabo Society), dar au precizat că activitatea ar putea fi reluată mult mai repede dacă proprietarii se adresează justiţiei şi contestă decizia Gărzii Financiare.

Fiscul ar fi constatat nereguli şi la un al treilea club, dar în acel caz s-au aplicat doar amenzi. Clubul Bamboo este controlat de omul de afaceri italian Giosue Castellano.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite