„BĂIEŢII DE BANI GATA” AI BUCUREŞTIULUI. Citeşte cât plăteşte fiul vitreg al Elenei Udrea pentru un ceas de lux Hublot

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bolizi, pantofi, ceasuri şi bijuterii, genţi şi petreceri în cele mai luxoase localuri, aşa îşi pigmentează viaţa cei mai bogaţi copii de afacerişti în Capitală.

Codin Maticiuc zis „Poponeţ” este unul dintre „clasicii” mondeni, genul de băiat care îşi înnoieşte parcul de maşini de lux şi iubitele ca pe şosete.

Numele lui Codin, fiul omului de afaceri Ion Maticiuc, apare în actele a cel puţin trei firme cu vechime în economia noastră de piaţă.

Printre achiziţiile sale, ceasurile sunt bijuteriile cu care iese în evidenţă. 150 de mii de euro ar fi cheltuit Codin pentru un ceas de lux. Totodată, lista lui de cuceriri se îmbogăţeşte şi cu o colecţie de iubite celebre: cântăreaţa Anna Lesko, prezentatoarea TV Raluca Lăzăruţ sau actriţa Maria Dinulescu au stat pe rând la braţul milionarului.

Alexandru Erbaşu (33 de ani), cel mai renumit playboy de Bucureşti, a fost poreclit Colin, datorită asemănării cu actorul american Colin Farrell, Alex Erbaşu, un mare iubitor al luxului, nu se uită la bani cand vine vorba de distracţie şi cheltuieşte cam 24.000 de euro pe lună.

Printre vedetele care au fost „cuceririle” lui Alex se numără: Lili Sandu, Diana Munteanu, Elena Băsescu, Delia Matache, Cristina Anescu, Raluca Arnăutu şi Loredana Poghirca.

image

Fiul vitreg al Elenei Udrea, Alin Cocoş (23 de ani) este un alt tânăr de bani gata din Bucureşti. Blondele Ilinca Vandici şi Marina Dina au fost unele dintre cuceririle beizadelei.

Ceasurile de lux Hublot (aproximativ 15.000 de euro) au devenit un „must have” pentru băiatul Elenei Udrea. „Alin Cocoş conduce prin oraş un Mini Cooper, Singurul accent de lux din ţinuta fiului vitreg al ministrului Elena Udrea este acum ceasul extrem de scump pentru buzunarul de rând”, scrie “Click!”.

image

Silviu Văduva (36 de ani), un fost consilier personal din Ministerul Muncii, este cunoscut mai mult din presa de scandal pentru viaţa sa amoroasă. Pe lista cuceririlor sale figurează fostul prefect al Capitalei Mioara Mantale şi sora cea mică a fostei doamne Columbeanu, Ramona Gabor. Are 36 de ani şi a absolvit Facultatea de Drept. A fost şeful Vămii Bucureşti pentur o săptămână. Juristul are o avere de câteva milioane de euro. El a susţinut că a plecat de la Ministerul Muncii la Vama Bucureşti pentru „venitul mai bunicel“.

Claudiu Pătraşcu (în centru), alături de Ramona Gabor şi Silviu Văduva

image

Claudiu Pătraşcu, nelipsit din localurile de fiţe ale Capitalei, s-a făcut  remarcat cu o colecţie de maşini de mii de euro şi femei superbe. Porsche 997 Turbo, Mercedes S 600 Long şi Ferrari F430 Spider sunt câteva dintre bolizii colecţiei sale. Tabloidele au scris despre posibilele lui relaţii cu Anda Adam şi Loredana de la trupa Trident. Pătraşcu a negat astfel de apropieri. 

Bogdan Ionescu zis „Syda”

Unul dintre răsfăţaţii Dorobanţiului, Syda s-a lansat în lumea mondenă după zbuciumata relaţie cu mezina preşedintelui Băsescu, Elena. Lili Sandu şi Alexandra Dinu au fost consolate de şmecheraşul Syda (pe mama lui o cheamă Sidonia). Fotomodelul Elena Archiș și fiica miliardarului Puiu Popoviciu au mai făcut parte din lista lui de cuceriri.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite