Avocaţii interlopilor sunt liberi, dar nu au voie să părăsească Bucureştiul

Curtea de Apel Bucureşti a decis, astăzi, arestarea preventivă pentru 12 persoane reţinute pentru înşelăciuni imobiliare, alte trei primind interdicţie de a părăsi Capitala pe perioada cercetărilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Avocatul Cămătarilor şi al hoţilor maşinii lui Gigi Becali, săltat de DIICOT pentru escrocherii imobiliare

Procurorii DIICOT Bucureşti au cerut instanţei Curţii de Apel Bucureşti arestarea preventivă pentru 29 de zile în cazul lui Marin Dârjan, considerat liderul reţelei infracţionale, alui Constantin Dârjan, zis Costel a lui Boja, Andrei Dârjan, Cristian Victor Stan, zis Liviu, Magdalena Bincaru, Mihai Drăghici, Stela Neagu, Ion Cervaniuc, Tudora Drăghici, zisă Dorina, Andreea Mădălina Şerban, Valentina Evani, Ioana Florea, Nicolae Eugen Dănilă, zis Nea Grigore, Adriana Elvira Ştefănescu şi Viorel Ion Dumitru, acuzaţi că ar fi înşelat mai multe persoane cu terenuri şi locuinţe, scrie Mediafax.

Instanţa a admis propunerea procurorilor de arestare preventivă doar pentru 12 din cele 15 persoane, stabilind că Ioana Florea, Andreea Mădălina Şerban şi Adriana Elvira Ştefănescu să fie cercetate în libertate, în cazul lor fiind luată măsura interdicţiei de a părăsi Bucureştiul pentru 29 de zile.

Decizia poate fi contestată la instanţa supremă.

Procurorii au reţinut 15 din cele 25 de persoane învinuite de înşelăciuni imobiliare, în cazul altor membri ai grupării infracţionale dispunând măsura interdicţiei de a părăsi Capitala pe perioada cercetărilor.

Printre persoane pentru care procurorii au luat măsura interdicţiei de a părăsi Capitala se află trei avocaţi şi directorul de la o unitate bancară, potrivit unor surse judiciare.

Aceştia, printre care şi avocaţii Sever Teodorescu şi Alecu Sichitiu, au plecat, aseară, de la sediul DIICOT Bucureşti, după ce au fost audiaţi mai multe ore.

Reţinerile s-au făcut în urma a aproape 50 de percheziţii domiciliare în Bucureşti pentru prinderea membrilor unei grupări de înşelăciuni imobiliare.

Şmen de avocaţi de Bucureşti -Cum acţionau escrocii imobiliari

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările