UPDATE Avertizare de ninsori puternice în Bucureşti. Aglomeraţie pe străzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine Arhivă
Imagine Arhivă

Meteorologii au emis o avertizare nowcasting (valabilă maximum 6 ore) în Bucureşti, până la ora 11:00. Va continua să ningă şi se vor mai depune în jurul a 3 centimetri de zăpadă. ANM mai notează că în ultimele 3 ore s-a depus strat nou de zăpadă de 5...7 cm.

UPDATE Operatorii de deszăpezire din Capitală au acţionat, marţi, cu peste 180 de utilaje şi peste 1.300 de muncitori, numărul acestora fiind suplimentat după ora 9.00, când a intrat în vigoare o informare meteorologică de ninsori. "Traficul rutier se desfăşoară în condiţii normale de iarnă, fără a exista probleme deosebite, arterele principale fiind curătate «la negru» în proporţie de 95%", afirmă Primăria Capitalei.

De asemenea, aplicaţia Waze arată că mai toate străzile şi bulevardele sunt roşii, semn că este aglomeraţie. Un motiv ar fi ninsoarea care a început să cadă de ceva timp în Capitală, iar şoferii sunt mai prudenţi la volan decât de obicei, scrie Digi24.

În plus, de ieri, elevii s-au întors la ore şi mulţi părinţi îi duc pe copii cu maşina la şcoală, ceea ce sufocă traficul.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite