Avantajul de a locui cu chirie la kilometrul zero în Capitală costă. Vezi aici cât trebuie să scoată din buzunar chiriaşii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proprietarii care închiriază apartamente în centrul Capitalei cer cu până la 25% peste preţul pieţei, la Universitate, în zona Pieţei Unirii sau Victoriei.

În centrul oraşului, chiriaşii plătesc, în medie, 265 euro pe lună pentru o garsonieră şi până la 925 euro pentru un apartament cu patru camere, conform raportului lunar de monitorizare publicat de anunturiparticulari.ro. „Avantajul dat de locuirea la km 0 al Capitalei se traduce automat şi într-un cost mai ridicat al chiriei lunare înregistrate în zonele centrale bucureştene. Chiria solicitată de proprietari în zone precum Universitate, Unirii sau Victoriei este, în cele mai multe dintre cazuri, cu 20 – 25% mai mare decât media Capitalei”, se arată în studiu.

Pentru garsoniere ultracentrale, în zonele Universitate, Piaţa Romană, proprietarii pretind o chirie lunară de 265 euro. Chiriaşii plătesc o sumă similară şi pentru o garsonieră situată în zona Unirii, cu 17% mai mult faţă de media Capitalei. Unităţile amplasate în zona Piaţa Victoriei, costă 271 euro lunar.

Pentru apartamente cu două camere, în zona Universitate-Romană, preţul porneşte chiriilor de la 400 de euro în zona Universitate-Romană, 408 euro lunar în Piaţa Victoriei. Cea mai scumpă zona la această categorie de apartamente este Piaţa Unirii, cu preţul de 424 euro.

Preţurile la chirii pentru apartamentele de patru camere în centru pornesc de la 548 euro/ lună în Piaţa Victoriei. În zona Unirii, proprietarii solicită 565 euro/ lună, iar în zona ultracentrală chiriile să treacă şi de pragul de 580 euro, cu 25% mai mult peste media Bucureștiului.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite