Autorul jafului comis la o bancă din Capitală, prins şi dus la audieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine: Digi24
Imagine: Digi24

Un bărbat, suspectat că ar fi autorul jafului comis marţi la o bancă din Sectorul 2 din Bucureşti, a fost prins şi a fost dus a audieri. Este vorba despre bărbatul care a ameninţat-o prin intermediul unui bileţel pe angajata băncii, a furat 10.000 de lei, apoi a fugit înainte ca aceasta să acţioneze butonul de panică.

„În jurul orei 11.30, pe o stradă din Sectorul 3, a fost depistat un bărbat de 30 de ani, identificat ca principal suspect în cazul infracţiunii de tâlhărie calificată, săvârşită ieri într-o agenţie bancară din Sectorul 2”, a transmis, miercuri, Poliţia Capitalei. 

Sursa citată a precizat că barbatul a fost condus pentru audieri la sediul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Investigaţii Criminale.

Poliţiştii din Bucureşti au demarat, marţi, o anchetă, după ce un bărbat a furat 10.000 de lei de la o bancă din Sectorul 2. Suspectul a ameninţat una dintre casiere şi a fugit înainte de a fi acţionat butonul de panică.

Poliţia a fost anunţată printr-un apel la 112, marţi, că într-un sediu bancar din sectorul 2 a pătruns un bărbat, care a ameninţat una dintre casierie şi a reuşit să fure 10.000 de lei.

Ameninţarea a fost realizată prin intermediul unui bilet pe care a scris: „Ai 10 secunde să scoţi toţi banii din sertar... dacă te conformezi ajungi acasă cu bine. Dacă faci un pas greşit te tai.”

Potrivit Poliţiei Capitalei, marţi, în jurul orei 10.00, prin apel 112 a fost sesizat faptul că într-un sediu bancar din sectorul 2 a pătruns un bărbat, care a ameninţat una dintre casierie şi a reuşit să fure 10.000 de lei. Bărbatul a reuşit să fugă înainte de declanşarea sistemului de alertare prin acţionarea butonului de panică

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite