AUTOCARUL MORŢII. Cinci morţi şi 23 de răniţi în accidentul din Ungaria. În maşina Atlassib se aflau mai mulţi bucureşteni, dar şi cetăţeni basarabeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul s-a petrecut pe teritoriul Ungariei, la 30 de kilometri de graniţa cu Slovenia. Călătorii răniţi au primit deja îngrijiri medicale. Pasagerii teferi vor fi preluaţi de o altă cursă Atlassib către destinaţia cursei, la Fuelva, în sudul Spaniei.

UPDATE Ora 09.31: Autocarul plecase din Bucureşti ieri dimineaţă, la ora 05.00. Informaţia a fost confirmată de operatorii de la CallCenter-ul firmei Atlassib.

UPDATE Ora 09.13: „Cisternele nu pot merge cu mai mult de 80 km/h deoarece sunt limitate electronic. Evident, atunci când cisterna este plină, se face un tangaj. Este posibil să fi fost o manevră greşită a şoferului autocisternei. Cel mai bine vom şti din ancheta poliţiei. Ce pot să spun e că vehiculele noastre sunt foarte bine întreţinute", a spus Ion Lixandru, vicepreşedinte al Uniunii Transportatorilor din România, la Realitatea TV.

Cei cinci oameni, dintre care patru români şi-au pierdut viaţa în urma unui accident rutier în care a fost implicat un autocar Atlassib ce a plecat din Bucureşti spre Huelva, în sudul Spaniei şi o autocisternă condusă de un şofer slovac.

Coliziunea s-a petrecut la ora 5 dimineaţa, pe teritoriul Ungariei, la aproximativ 30 km de graniţa cu Slovenia. Cei 23 de călători sunt răniţi au fost deja transportaţi la spital.

Ceilalţi 11 pasageri care au scăpat teferi vor fi luaţi de un alt autocar Atlassib. În autocar se aflau atât bucureşteni, cât şi cetăţeni din Republica Moldova. Vom reveni cu noi amănunte!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite