Atentate la Paris. Reprezentanţii Patriarhiei române au trimis un mesaj de solidaritate cu poporul francez: „Ne rugăm pentru victime“

Atentate la Paris. Reprezentanţii Patriarhiei române au trimis un mesaj de solidaritate cu poporul francez: „Ne rugăm pentru victime“

Patriarhul Daniel FOTO: ADEVĂRUL

Atentate la Paris. Aproximativ 140 de persoane şi-au pierdut viaţa noaptea trecută în Franţa, în urma mai multor atacuri teroriste. Reprezentanţii Patriarhiei române au trimis recent un comunicat de presă prin care îşi anunţă mesajul de compasiune şi solidaritate cu poporul francez.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Cu multă durere şi întristare în suflet, ne rugăm pentru victimele cumplitelor atentate teroriste de la Paris din seara zilei de 13 noiembrie 2015. Preamilostivul Dumnezeu să odihnească în pacea şi iubirea Sa sufletele celor decedaţi, să consoleze familiile îndoliate şi să dăruiască sănătate celor răniţi! Totodată, în numele Patriarhiei Române, exprimăm profunde sentimente de compasiune şi solidaritate cu poporul francez greu încercat“, se arată în mesajul Patriarhiei, semnat de Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.

Reamintim că, în ceea ce priveşte incendiul din clubul Colectiv din Bucureşti de acum două săptămâni, reacţia Patriarhiei a venit mult mai târziu.

Cel puţin 140 de persoane au fost ucise în urma unor atentate teroriste multiple ce au avut loc, vineri seară, în mai multe zone din Paris. Aproximativ 100 de persoane au fost ucise în urma unei luări de ostatici la sala de spectacole Bataclan. Au avut loc şi două explozii, comise de terorişti sinucigaşi, în zona stadionului Stade de France.

Pe aceeaşi temă:
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările