Asta e noua generaţie de politicieni?

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri, în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti, un consilier al partidului Uniunea Salvaţi Bucureştiul (USB) a fost surprins când vota în locul unui coleg. În termeni de şmenăreală, vota cu două mâini.

USB este un partid nou înfiinţat care propune schimbarea. Aşa ţin minte că spuneau în campania electorală. Ca să fiu exact, am intrat pe pagina facebook a partidului.

„Uniunea Salvaţi Bucureştiul este platforma creată de Nicuşor Dan şi susţinătorii săi pentru oameni care au respect pentru muncă, profesie, educaţie şi valori morale.”

Ehhh… Nicuşor Dan, ăsta care a creat platforma pentru oameni care au respect pentru valori umane, a făcut următoarea declaraţie pe un post de televiziune:

„Vă promitem că nu se mai întâmpla.”

Pentru mine, declaraţia liderului USB seamănă cu „vă promitem că nu ne mai prind”. Mai ales că nu am vreo informaţie că derapajul a fost sancţionat.

Acum, aştept.

Aştept să aud declaraţia celui care a votat cu două mâini.

UPDATE: La ora 10.30, pe contul său de Facebook, Dumitru Dobrev a postat un text. Într-o scuză care spune că nu e scuză, consilierul afirmă că a făcut exact ce văzuse că face în dreapta sa o colegă consilier, de la un alt partid.

Iată finalul mesajului:

Îmi cer scuze colegilor mei şi simpatizanţilor USB pentru că am dat ocazia ca acest fapt să fie exploatat mediatic şi să vulnerabilizeze USB.   Îmi pun mandatul de consilier la dispoziţia Comisiei de etică a USB. Voi fi de acord cu orice decizie se va lua în această comisie.

Aştept ca oamenii care au respect pentru muncă, profesie, educaţie şi valori morale să-l întrebe ceva pe Nicuşor.

Aştept să văd schimbarea.

Şi ca să vin în sprijinul platformei USB, să ne închipuim că Ponta ar fi fost filmat votând cu două mâini iar Dragnea ar fi ieşit cu următoarea declaraţie.

„Vă promitem că nu se mai întâmpla.”

 La partidele astea noi, cam cat se asteapta pana se iau decizii corecte?


UPDATE 2 - Sambata, 3 septembrie 2016, pe la ora 14, Dumitru Dobrev a postat urmatorul anunt:
 

"Luni dimineaţă îmi depun demisia din funcţia de consilier general în CGMB.

Îmi pare foarte rău că am afectat imaginea USB şi le cer încă o dată scuze colegilor mei pentru cele întâmplate.

De asemenea, luni îmi voi prezenta în scris demisia din funcţia de vicepreşedinte USB şi de preşedinte al filialei USB Sector 4. (...)"

Marian Ivan - membru fondator OPTAR 


Dacă locuieşti în Bucureşti şi vrei să militezi pentru drepturile bicicliştilor şi cele ale pietonilor izgoniţi de pe trotuare, te poţi înscrie în grupul Facebook.

Daca nu locuieşti în Bucureşti dar vrei să susţii demersurile bicicliştilor şi pietonilor bucureşteni, te poţi înscrie pe pagina Facebook.

Indiferent de localitatea în care trăieşti, dacă susţii munca noastră, te poţi înscrie ca membru simpatizant al OPTAR. Nu durează mai mult de un minut !

Despre realizările asociaţiei noastre sau ale partenerilor noştri poţi afla dacă te înscrii pe pagina Facebook a OPTAR

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite