ASPA va plăti circa 270.000 lei pentru servicii de hrănire a maidanezilor şi curăţenie în adăposturi. Banii ajung la Penitenciarul Rahova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA) din cadrul Primăriei Generale va plăti circa 270.000 de lei pentru servicii de curăţenie şi administrare de apă şi mâncare pentru câinii aflaţi în adăposturile pe care le are municipalitatea. Licitaţia pentru aceste servicii a fost câştigată de Penitenciarul Rahova.

ASPA a organizat în 15 mai licitaţia pentru contractarea unui operator economic care să se ocupe atât de serviciile de curăţenie, cât şi de cele de administrare de apă şi mâncare în adăposturile din Bragadiru, Mihăileşti, Theodor Pallady şi Olteniţei, potrivit Mediafax.

„Licitaţia a fost câştigată de Penitenciarul Bucureşti Rahova, valoarea contractului fiind de 272.989,92 lei fără TVA“, susţin reprezentanţii municipalităţii. De asemenea, aceştia au precizat că acest contractul a fost atribuit operatorului economic care a avut „preţul cel mai scăzut“ , fiind încheiat până la 31.12.2014, cu posibilitatea de prelungire până la 30.04.2015.

Potrivit caietului de sarcini, serviciile vor fi asigurate de 30 persoane, timp de şapte zile pe săptămână, opt ore pe zi, programul fiind cuprins între orele 8.00 şi 16.00. Astfel, angajaţii vor efectua curăţenia, spălarea şi dezinfecţia amplasamentelor interioare şi exterioare, vor hrăni zilnic câinii, conform programului stabilit de către coordonatorul punctului de lucru, şi vor observa starea animalelor. Aceştia vor fi nevoiţi să raporteze şefului de secţie „semne clinice ce denotă starea de boală“ a câinilor şi vor ajuta personalul sanitar-veterinar pentru efectuarea tratamentelor prescrise.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite