Asistenta Emilia Baron, cea care a uitat un bebeluş în incubator, este audiată astăzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Soţii Dragomir, părinţii bebeluşului care a suferit arsuri pe 20% din corp după ce a fost uitat în incubator de asistenta Emilia Baron de la Maternitatea Bucur anul trecut în septembrie, vor depune astăzi noi probe în instanţă.

Asistenta Emilia Baron şi reprezentanţii Spitalului Clinic de Urgenţă «Sf. Ioan» vor fi audiaţi astăzi, la ora 11.00, în calitate de inculpaţi la Judecătoria Sectorului 4. Părinţii bebeluşului care a suferit arsuri grave pe corp vor prezenta la audieri o serie de fotografii care dovedesc infirmitatea cu care a rămas copilul în urma arsurilor.

„Gabriel Alexandru Dragomir a rămas cu sechele grave. Muşchiul de pe partea stângă nu mai este funcţional şi cicatricea este mare. Două degeţele au rămas lipite şi nu mai are nervi, iar o ureche este mai mică şi una mai mare“, a declarat Beatrice Comăniceanu, avocata familiei Dragomir. Cu toate că micuţul a fost transferat imediat după incident la Spitalul „Grigore Alexandrescu“, unde medicii l-au operat urgent, nu s-a putut reface complet.


„Vom cere despăgubiri de un milion de euro, 900.000 daune morale şi 100.000 daune materiale“, a mai spus Beatrice Comănicescu.

La audierile de astăzi vor fi prezenţi şi o serie de martori, dr. Filoftea Dragomir, dr. Rodica Ceauşu, asistenta-şefă Daniela Stan.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite