Asalt la plata impozitelor înainte de Paşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai sunt două zile în care bucureştenii mai pot profita de reducerea de 10% din impozit aşa că, azi-dimineaţă, imediat după deschiderea ghişeelor, mulţi au venit să scape de datorii.

 La sediul Direcţiei Venituri Buget Local de pe bulevardul Gării Obor din sectorul 2, oamenii au aşteptat răbdători să le vină rândul pentru a-şi plăti dările, indiferent că era vorba de cele pentru casă sau maşină.

„Am de plătit 320 de lei pentru casă şi am preferat să vin acum până expiră termenul de la 31 martie. E o grijă în plus, mai ales că vine Paştele“, a declarat Nicolae Dragu, de 72 de ani.

Oamenii şi-au făcut calculele în aşa fel încât să stea liniştiţi de sărbători, chiar dacă masa va fi mai sărăcăcioasă. „Fiecare îşi programează cheltuielile cum poate. Am de achitat 100 şi ceva de lei impozit la apartament şi cred că e mai bine să plătesc din timp. Alţii preferă să îşi ia de mâncare pentru masa de Paşte din banii ăştia“, a explicat şi Vasile Baciu, 57 de ani.
Reprezentanţii Direcţiei Venituri Buget Local spun că încasările au crescut înaintea Paştelui.

„La noi se achită cu ajutorul cardului şi de aceea nu se mai aglomerează ghişeele, dar unii preferă să-şi plătească impozitele şi prin oficiile poştale şi am observat o creştere a plăţilor înainte de Sărbători“, a spus şeful Direcţiei din sectorul 2, Cristian Duţu.
După 31 martie, bucureştenii pierd bonificaţia şi vor plăti integral impozitele.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite