„Aşa tată, aşa fiu“, drama japonează proiectată în Parcul Titan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Evenimentul se încheie la jumătatea lunii septembrie FOTO Arhivă
Evenimentul se încheie la jumătatea lunii septembrie FOTO Arhivă

În cadrul evenimentului „Cinema în aer liber”, bucureştenii pot vedea, joi, 21 august, drama japoneză „Aşa tată, aşa fiu”. Filmul va fi proiectat de la ora 21.30, în Parcul „Alexandru Ioan Cuza” din Capitală, pe Insula Pensionarilor.

„Aşa tată, aşa fiu” prezintă drama unei familii care află, după şase ani, că le-a fost schimbat copilul la maternitate. Tatăl, Ryota Nonomiya, a obţinut tot ce are numai prin muncă grea. Acesta consideră că nimic nu-i mai poate sta în cale pentru a avea o viaţa perfectă, a unui învingător. Când el şi soţia sa, Midori, primesc un telefon de la maternitate prin care sunt anunţaţi că fiul lor de şase ani, Keita, nu este copilul natural, încep angoasele. Ryota este pus în situaţia dificilă de a lua o decizie drastică: să aleagă între copilul natural şi cel pe care l-a crescut.

În regia şi după un scenariu de Hirokazu Kore-Eda, lungmetrajul a primit în 2013 Premiul Juriului la Cannes şi a fost nominalizat pentru trofeul Palme d’Or. În rolul lui Ryota Nonomiya este distribuit Masaharu Fukuyama, o celebritate în Japonia: cântăreţ, compozitor, actor, fotograf şi om de radio.

Citeşte şi:

„Paradisul spulberat“, filmul din această seară din Parcul Titan

Vizite cu ghidaj gratuit la Muzeul K.H. Zambaccian

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite