Apropiaţii studentei omorâte pe trecerea de pietoni au făcut o petiţie prin care cer pedepsirea şoferului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Francesca Belea (19 ani) a murit la câteva ore după ce a fost izbită din plin pe trecerea de pietoni de un şofer băut FOTO Facebook
Francesca Belea (19 ani) a murit la câteva ore după ce a fost izbită din plin pe trecerea de pietoni de un şofer băut FOTO Facebook

Apropiaţii Francescăi Belea, studenta din Târnăveni care a murit, marţi 2 octombrie, în Bucureşti, la câteva ore după ce a fost izbită în plin pe trecerea de pietoni de un şofer băut, au lansat o petiţie în care cer pedepsirea vinovatului.

Petiţia a fost înscrisă pe 4 octombrie, pe site-ul yousign.com, iar până în prezent peste 1.000 de oameni au semnat-o. „Şoferul este cercetat, în prezent, în stare de liberate. Cerem tuturor românilor să fie alături de familia îndurerată, iar Justiţiei să îşi facă treaba şi să-l condamne pe acest CRIMINAL!“, este descrisă petiţia.

Oamenii care au semnat petiţia sunt extrem de revoltaţi de tragedie, iar unii sunt chiar foarte radicali, cerând pedeapsa cu moartea. 

„Am semnat pentru ca inconştienţa pe şosea face tot mai multe victime nevinovate şi dacă legea actuală nu este destul de severă, ea trebuie să fie schimbată!“, „Un asemenea om ar trebui să fie şi el mort! Câtă nedreptate!“, „Am cunoscut-o pe Francesca! Şi eu am un băiat cu un an mai mare decât ea! Cândva s-au jucat împreună la salon..Nu pot să cred că s-a întâmplat:(( Şi şoferul să nu păţească Nimic? Unde eşti Dreptate? Chiar trăim în junglă?“, scriu cei care au votat petiţia.

image

Unii dintre ei sunt de părere că ar trebui schimbat codul penal, astfel încât pentru accidente de acest fel, cel de la volan, mai ales dacă este sub influenţa băuturilor alcoolice, să primească pedepse mai aspre, de cel puţin 10 sau 15 ani de închisoare. O parte dintre ei consideră că fapta ar trebu pedepsită chiar cu închisoare pe viaţă.

O tânără de 19 ani a fost lovită chiar pe trecerea de pietoni, pe 2 octombrie, pe Bulevardul Iuliu Maniu din cartierul Militari, de un şofer care consumase băuturi alcoolice. Tânăra era din Târnăveni, judeţul Mureş, şi tocmai terminase prima ei zi de facultate. Mai mult, tânăra împlinise pe 30 septembrie 19 ani.

Pe aceeaşi temă:

O studentă la Jurnalism a fost ucisă pe trecerea de pietoni chiar în prima zi de facultate. Şoferul era băut. Tânăra luase Bacul cu 9,23

Directorul liceului unde a învăţat studenta ucisă pe trecere: „O elevă eminentă cu diplomă de Cambridge, Goethe. Visul ei: jurnalismul“

Prietenii studentei ucise pe trecerea de pietoni: „Dumnezeu te-a vrut cadou printre îngeri“. Apropiaţii sunt revoltaţi

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite