Aplicaţia „La Pedale” îţi oferă 12 trasee prestabilite sau posibilitatea de a-ţi crea propriul traseu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aplicaţia „La Pedale“. FOTO Arhivă Adevărul
Aplicaţia „La Pedale“. FOTO Arhivă Adevărul

Primăria Sectorului 1, în parteneriat cu Asociaţia Green Gate, a lansat aplicaţia „La Pedale”, care oferă bicicliştilor bucureşteni 12 trasee prestabilite sau posibilitatea de a-şi crea propriul traseu, informează Mediafax.

Aplicaţia „La Pedale” pune la dispoziţia bucureştenilor 500 de biciclete gratuite, care pot fi închiriate din cele două centre situate în Sectorul 1 al Capitalei, în parcul Kiseleff şi parcul Herăstrău.

Proiectul „La Pedale” s-a extins începând cu vara aceasta şi în Pădurea Băneasa, informează sursa citată. Centrul situat în această locaţie pune la dispoziţia doritorilor încă 200 de biciclete, şi este deschis de luni până sâmbătă, între orele 10.00 şi 18.00, iar duminică, până la ora 19.00.

Aplicaţia „La Pedale“, pentru Android şi iOS

Aplicaţia „La Pedale” poate fi descărcată pe orice dispozitiv smartphone, cu sistem de operare Android sau iOS, şi este gratuită. Bicicliştii trebuie să deţină asupra lor un buletin de identitate pentru a putea închiria o bicicletă.

Printre alte aplicaţii, pentru cei pasionaţi de biciclete, care oferă posibilitatea cartografierii unui traseu, se numără Bike Hub, cunoscută pentru eficienţa alegerii celui mai scurt traseu între două puncte, MapMyRide, disponibilă şi în varianta gratuită, sau BikeBrain, care îţi poate controriza şi caloriile consumate.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite