Apa Nova a racordat gratuit Spitalul Militar ROL 2 la reţeaua de apă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spitalul de campanie al MApN FOTO Facebook
Spitalul de campanie al MApN FOTO Facebook

Pregătirile pentru amenajarea Spitalului de campanie al MApN din curtea Institutului „Ana Aslan” au mai făcut un pas. Echipe impresionante de muncitori au lucrat zi şi noapte pentru racordarea spitalului la reţeaua de apă.

În doar câteva zile, Apa Nova a montat 3 km de conducte pentru furnizarea apei calde şi reci şi a configurat sistemul de evacuare a apelor uzate. Toate costurile au fost suportate de companie în semn de solidaritate cu efortul medicilor în lupta cu pandemia.

„Am lucrat zi şi noapte. Suntem mulţumiţi de ceea ce am făcut. Sunt convins că şi conducerea militară a spitalului este mulţumită de munca noastră. În total am lucrat cu circa 80-100 de persoane, schimbându-i în permanenţă, respectând practic tot ceea ce în autorităţile au cerut. Suntem organizaţi să lucrăm în această perioadă critică. Ştim să ne izolam oamenii. Apa a fost, este şi va fi potabilă. În toată această perioadă noi ne-am pregătit şi ne-am asigurat stocurile astfel încât să nu avem nici o problemă în furnizarea apei reci”, a spus Mădălin Mihailovici, director general Apa Nova.

sss

Unitatea medicală care este amenajată în curtea Institutului Ana Aslan din Otopeni este pregătită pentru tratarea cazurilor uşoare şi medii de infectare cu noul coronavirus. Racordarea la reţeaua de apă a fost un gest de solidaritate pe care compania Apa Nova l-a făcut în această perioadă dificilă pe care o traversam.

„Valoarea investiţiei atât pe apă rece şi pe apă caldă o suportă Apa Nova Bucureşti, iar valoarea este, cum să vă spun..., un mic gest de umanitate în această perioadă. Le cer oamenilor să aibă încredere în noi, să respecte ceea ce spun autorităţile cu sfinţenie, pentru că noi trebueie să lucrăm pentru dânşii, iar dânşii trebuie să aibă grijă să se protejeze ”, a îndemnat Mădălin Mihailovici, director general Apa Nova.

Spitalul Militar va avea corturi şi containere care cuprind unităţi de triaj, laborator, radiologie, zonă de sterilizare şi una de decontaminare.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite