„Apa Nova îţi umple inima“, peste 300 de cupluri s-au întrecut pentru câştigarea premilor în valoare totală de 8.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peste 300 de cupluri au participat la un concurs organizat de Apa Nova de Ziua Îndrăgostiţilor FOTO Adevărul
Peste 300 de cupluri au participat la un concurs organizat de Apa Nova de Ziua Îndrăgostiţilor FOTO Adevărul

Peste 300 de cupluri de îndragostiţi au partcipat la un concurs organizat de compania Apa Nova Bucureşti în mall-ul AFI Cotroceni cu ocazia Valentin`s Day.

Competitia îndrăgostitilor s-a desfăsurat sub sloganul “Apa Nova îti umple inima!” iar marele premiu a fost câstigat de cuplul Adriana şi Nicolae Bucur, anunţă organizatorii într-un comunicat de presă citat de Mediafax. 

Cei doi norocoşi nu sunt căsătoriţi fiind doar o coincidenţă de nume. Aceştia au primit câte un voucher în valoare de 4.000 de lei cu care îşi vor putea cumpăra la alegere o rochie de seară sau una de mireasă de la Bien Savy şi respectiv un costum de ginere sau unul de seară de la Ego Man.

Miza concursului a fost ghicirea cantităţii de apă necesare pentru a umple o inimă care ulterior a fost îngheţată. Inima a fost dezgheţată de “declaraţiile de dragoste” a celor peste 300 de cupluri.

Cei care s-au întrecut pentru câştigarea premilor în valoare totală de 8.000 lei au avut vârste cuprinse între 18-65 ani. Toate perechile înscrise în concurs au primit din partea organizatorilor cadouri surpriză ce au constat în inimioare dulci.

Manifestarea organizată de Apa Nova se află la a cincea ediţie. Evenimentul organizat de Apa Nova s-a desfăşurat în parteneriat cu AFI Cotroceni şi postul de radio ProFM.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite