Angajaţii Apa Nova au spart o ţeavă de gaze pe o stradă din centrul Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO 123 RF
FOTO 123 RF

Angajaţii Apa Nova care lucrau la remedierea unei avarii pe strada Vasile Conta nr. 4 din zona Intercontinental au spart din greşeală o conductă Distrigaz, mai mulţi locuitori din zonă fiind lăsaţi fără gaze.

UPDATE Apa Nova a transmis un comunicat de presă prin care a explicat situaţia:

„Compania Apa Nova Bucureşti a operat astăzi, 04.01.2019, o lucrare pentru remedierea unei avarii la reţeaua de alimentare cu apă potabilă pe strada Vasile Conta nr. 4, avarie apărută in jurul orei 12:15. 

Echipele au intervenit în regim de urgenţă, fiind constatată o avarie asupra conductei DN 100 din fontă. Locuitorii din zonă au fost afectaţi de lucrările aflate în desfăşurare, alimentarea cu apă potabilă fiind oprită în intervalul 18:00 – 21:00. 

Ca urmare a lucrărilor complexe de remediere a avariei la conducta de apă, a survenit o afectare a unei conducte de alimentare cu gaz aflat în acelaşi amplasament. Se lucrează dedicat pentru o remediere cât mai rapidă şi se estimează reluarea furnizării cu gaz către apartamentele afectate în jurul orei 01:00, în data de 5.01.2019. Între timp, la orele 20:55, s-a reluat alimentarea cu apă potabilă în zonă. 

Apa Nova Bucureşti îşi cere scuze pentru disconfortul creat bucureştenilor.”


Potrivit reprezentanţilor Apa Nova, eroarea s-a produs în timpul lucrărilor la o conductă de fontă, iar numărul de apartamente afectate se ridică la 18, toate branşamentele fiind situate pe strada Vasile Conta.  

Pe adresa redacţiei, însă, am primit sesizări de la locuitori care stau şi pe alte străzi din zonă şi care au rămas fără căldură, majoritatea blocurilor având centrală pe gaze. 

Reprezentanţii Distrigaz estimează că reparaţiile vor fi gata până sâmbătă, la ora 16.00.  

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite