Amplă acţiune de căutare în Capitală a bărbatului care a evadat din Penitenciarul Jilava; o stradă din Sectorul 5 ar fi fost închisă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Digi24
FOTO Digi24

Forţele de ordine din Bucureşti desfăşoară, sâmbătă seară, o amplă acţiune de căutare a bărbatului care a evadat din Penitenciarul Jilava, au declarat pentru News.ro, surse judiciare. Acţiunea se derulează în zone din sectoarele 4 şi 5, iar o stradă din Sectorul 5 ar fi fost închisă.

UPDATE Deţinutul evadat de la penitenciarul Jilava a fost prins duminică dimineaţă în Călăraşi

Surse judiciare au declarat pentru News.ro, că, sâmbătă seară, se desfăşoară în Capitală o amplă acţiune de căutare a bărbatului care a evadat din Penitenciarul Jilava.

Operaţiunea în care sunt implicate mai multe echipaje are loc în mai multe zone din sectoarele 4 şi 5. Potrivit surselor citate, o stradă din Sectorul 5 ar fi fost închisă.

Deţinutul, condamnat la zece ani de închisoare pentru tâlhărie, a evadat, în noaptea de miercuri spre joi, din Penitenciarul Jilava, sărind gardul. Încă de atunci poliţişti, jandarmi şi angajaţi ai penitenciarului l-au căutat.

Bărbatul a fost dat în urmărire la nivel naţional, precum şi în consemn la frontieră.

Deţinutul evadat are 1,69 metri înălţime, păr negru, ochi căprui şi mai multe tatuaje pe umeri. La momentul evadării, el era îmbrăcat cu o pereche de pantaloni gri, o helancă de culoare neagră şi o haină maro, ulterior acesta abandonând haina

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite