29.800 de lei amenzi date de Poliţia Locală Sector 4. Produsele alimentare confiscate, donate centrelor de plasament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe acţiuni pentru prevenirea şi combaterea încălcării normelor legale privind comerţul stradal, în zona limitrofă pieţelor agroalimentare, au dus la aplicarea unor sancţiuni contravenţionale în valoare de 29.800 de lei. Alimentele confiscate de agenţii locali au fost donate centrelor de plasament.

Poliţia Locală Sector 4 continuă să desfăşoare verificări în scopul identificării şi sancţionării abaterilor de la practicarea unui comerţ civilizat. Astfel, în ultima perioadă, au fost organizate acţiuni pentru prevenirea şi combaterea încălcării normelor legale privind comerţul stradal, în zona limitrofă pieţelor agroalimentare, fiind verificaţi 127 de comercianţi şi aplicate 73 de sancţiuni contravenţionale ce însumează 29.800 lei.

Totodată, au fost întocmite 83 de procese verbale, în baza cărora au fost confiscate mărfurile care nu aveau acte de provenienţă, precum şi pentru cele abandonate de „ambulanţi” pe domeniul public, valoarea acestora fiind de 5.112 lei.

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a decis ca produsele alimentare ce au făcut obiectul confiscării să fie donate centrelor de plasament „ Robin Hood” şi „Harap Alb”.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite